2777
2789
عنوان

کارم بچه گانه بود؟

201 بازدید | 13 پست

من یه کلاس فوق العاده شرکت میکنم در مورد جامعه شناسی

استادش خیلی تاکید بر مشارکت داره

اما کلاس مجازیه

وقتی حضوری بود من خیلی مشارکت میکردم

مجازی که شد هم سختم شد هم اینکه سطح کلاس خیلی بالا رفت

فکر کنم تقریبا دو سال بود که میرفتم

چند روز پیش دبیر کلاس گفت نظر شما چیه

من گفتم امکان صحبت ندارم

اونم پیش استاد کلی مواخذه ام کرد، با سی سال سن!

خیلی خجالت کشیدم

بعد از کلاس تو گروه گفتم من فرصت مطالعه اضافی و مشارکت ندارم چون سطح کلاس خیلی بالاست و اینا دلیل بر بی احترامی کردن به من نیست

بعدم از گروه کلاس اومدم بیرون

همش میگم حالا پیش خودشون میگن چه بچه بود که رفت..

خدایا شکرت، یعااالمه

کار بسیار درستی کردی

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کارت درست بود هیچ کس در هیچ شرایطی حق توهین به شخصیت ادمارو نداره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منظورم اینه که تو این سن نباید این برخورد را میکرد

کوچکتر هم بودی نباید اینجوری برخورد میکرد، به هرحال هر کسی آستانه تحملی داره اگر با موندن در اون کلاس اذیت میشدی بهتر که رهاش کردی

.                                                                  
حالا درباره چه مسائلی حرف میزنن؟

مباحث جامعه شناسی و نقدش و  بیان رویکردهای جدید و انسان ساز. خدایی منم حرف دارم ولی استاد توجهش بیشتر به یکی دیگه از شاگرداس که اون بسیااااار با سواده سر این هم اعتماد به نفسم اومد پایین هم ناراحت شدم وقتی از استاد بازخورد ندیدم. من شخصیتم تشویقیه

خدایا شکرت، یعااالمه
بهم گفت این چه وعض کلاس اومدنه چرا حرف نمیزنی  توضیح بده منم بعد بهش گفتم خب سطح کلاس بالاست ...

وقتی کلاس شرکت میکنین مدرس توقع داره در مقابل زحمتهاش ،تلاش بچه ها رو هم ببینه . این که تو کلاس فقط تدریس استاد باشه و شاگرد بگه من نمیتونم مشارکت کنم سطح کلاس بالاست معلم رو دلسرد میکنه

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود
وقتی کلاس شرکت میکنین مدرس توقع داره در مقابل زحمتهاش ،تلاش بچه ها رو هم ببینه . این که تو کلاس فقط ...

خب اگر شاگرد انقدر سواد و قدرت تفکرش بالا باشه اصلا نمیره کلاس، ادم میره چیزی یاد بگیره

خدایا شکرت، یعااالمه