2777
2789

درچه حالید من که هم خسته ام هم نگران هم دلم برای گل پسرم میسوزه نفسش در نمیاد. همه کار های لازمو کردم اما باید دوره اش بگذره. 

این اولین تاپیکمه که دلم میخواد کسی توش شرکت نکنه و همه بچه ها حالشون خوب باشه🥺😢

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

انشالله خدا گل پسرتو برات نگه داره عزیزم انشالله زووووودم خوب بشه

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

انشاالله زود خوب میشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا گل پسرتو برات نگه داره عزیزم انشالله زووووودم خوب بشه

ممنونم عزیزم 😘

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
انشاالله زود خوب میشه

تشکر😘😘😘

منم دخنرم تب داره الان از شدت خاااب شیافش برداشتم خدا کنه تبش بیاد پایین

عزیزم منم الان استامینوفن دادم پسرم تبش شدید ‌‌‌بود بدن دردم داره دماغشم کیپه. دارم اروم بادش میزنم هوا بخوره به صورت‌ش نفس بکشه

حمد خوندم پسر از مدرسه کرونا گرفت بعدشم من گرفتم خیلی سخت بود

منم احساس میکنم خودمم بی حالم احتمالا فردا صبح علائمم ‌‌شروع بشه. باردارم هستم 😢🤧

پسر منم اصلا حالش خوب نیست تبش میاد پایین دوباره میره بالا

لباساشو کم کن. خونه رو خنک تر کن. تب بر ساعت چند دادی بهش شاید کم دادی؟؟ 

منم احساس میکنم خودمم بی حالم احتمالا فردا صبح علائمم ‌‌شروع بشه. باردارم هستم 😢🤧

مراقب باش گلم دکتر واسه پسرم آمپول دگزامتازون زد درسته عوارض داره خداروشکر همون روز تب قطع ۵روز تو تب میسوخت آب میریختی رو بدنش خشک میشد

مراقب باش گلم دکتر واسه پسرم آمپول دگزامتازون زد درسته عوارض داره خداروشکر همون روز تب قطع ۵روز تو ت ...

حاضرم همین الان خودم بگیرم پسرم خوب شه. الان بیشتر دارم درد میکشم نگرانشم😢از دیشب پلک رو هم نذاشتم استرس میگیرم وقتی پسرم مریض میشه. تا دوره اش بگذره من چند بار تا سکته میرم 

نه کم ندادم عجیبه برام شیاف میزارم تا نیم درجه میاد پایین بعد یک رب بعد دوباره میره بالای 38

پاشویه کن.اگه اینطوره پروفن بگیر بده قوی تره. تب خطرناکه اگه نمیتونی خودت کنترلش کنی ببر بیمارستان