2777
2789
عنوان

کلاس اول یا دوم ؟

798 بازدید | 11 پست

من امسال سال اول معلمیم بود و کلاس دوم تدریس کردم . مدیرمون میگه سال بعد برو اول تواناییت تو اول بیشتره . ولی خودم دومو بیشتر دوست دارم .نظراتتونو می خوام ؟ چیکار کنم ؟

دوم 

اول خیلی سخته

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس دوم اسون تره 

معذرت میخام اگه اشکالی نداره میشه بگی حقوق معلم دبستان چقدره؟

حقوق معلم ابتدایی تو مدرسه دولتی و غیر انتفاعی فرق داره؟

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
کلاس دوم اسون تره  معذرت میخام اگه اشکالی نداره میشه بگی حقوق معلم دبستان چقدره؟ حقوق معلم اب ...

من دولتی ام و پیمانی و سال اولم بود حقوق ۳و۷۰۰ . غیرانتفاعی هم بستگی به مکان و مدرسه داره ولی میگن خیلی کم تره . 

من دولتی ام و پیمانی و سال اولم بود حقوق ۳و۷۰۰ . غیرانتفاعی هم بستگی به مکان و مدرسه داره ولی میگن خ ...

اها مرسی از راهنماییتون عزیزم

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».

من ۱۲ سال ابتدایی بودم دو سالش دو شیفت بودم هم معاونت هم تدریس بقیش معاونت

ولی دوم راحتترین تدریس رو تو ابتدایی داره اول خیلی سختتره باید دید علاقه ی خودتون کدوم پایه هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
من دولتی ام و پیمانی و سال اولم بود حقوق ۳و۷۰۰ . غیرانتفاعی هم بستگی به مکان و مدرسه داره ولی میگن خ ...

من  ۲۰سال سابقه دارم یک سال به اجبار اول تدریس کردم اجون مایه گذاشتم ولی داغون شدم .نتیجه خوبی داشت ولی حاضر نیستم یک روز اول برم دوباره