2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

168 بازدید | 15 پست

با یه پسره ۱ ماه اوکی شدم ولی یهو دیدم بلاکم کرد 

دوسش نداشتم زیاد؛؛؛؛ ولی امشب یه خبر شنیدم حالم خراب شد ؛ بهترین رفیقم باهاش ازدواج کرده؛؛؛ نمی‌دونم کی باهاش اوکی شده لاشی

قبل از اینکه ازدواج کنن ؛ من رفیقمو بردم بیرون اونم دوستشو اورد؛؛؛ ولی حالا باهم ازدواج کردن

باورم نشد ب رفیقم پ دادم گفتم شنیدم ازدواج کردی گف آره🙂گفتم خوشبخت بشی گف مرسی

حالم بده

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیییی ؟ باور کنم الان؟؟

بقران میخوای شات بزارم😔😔😔😔

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
چه زود ازدواج‌کردن. گربه ها هم انقد زود جفت گیری نمیکنن

آره بخدا منم خیلی تعجب کردم پسر خاله ی پسره گفته خیلی دوسش داره و خیلی خوشش اومده سریع رفته خواستگاری

اره بزار

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
ینی رفیقت هم میدونسته باتو دوسته؟

میگم قبلش رفتیم بیرون ؛اونجا خوشش اومده ازش لابد

اه ینی تو با دوسپسرت رفتنی بیرون دوستتم بردی درسته؟؟

دوست پسرم قرار بود یکی از رفیقاشو بیاره برا رفیقم

که حالا نمی‌دونم چی شده ک باهم ریختن روهم