2777
2789
عنوان

کاش اینقدر داف و پلنگ و عملی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 22 پست
بدون پول مگه میشه زندگی کرد

بدون پول ن

چرا سعی نمیکنی خودت پول در بیاری 

مگ همع با شوهر پولدار پولدار میشن؟بخدا همون پولدارا خسیس ترن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش شعاره الان همه دنبال مادیات و ظواهر هستن

شما ظاهر قضیه رو میبینین فکر میکنین اینایی ک داف هستن همه عاشقشونن نه والا یا خودشون عقده دیده شدن دارن یا عادت عرضه کردن البته بعضیاشون تربیت خانوادگیشون اینجوری از اول بوده ک بماند ولی تو برو کتاب بخون شخصیتتو درست کن هدف بساز اگه اون کسی ک دوست داری بیاد دنبالت نیومد بیا فخش بدع

بدون پول ن چرا سعی نمیکنی خودت پول در بیاری  مگ همع با شوهر پولدار پولدار میشن؟بخدا همون پولد ...

فکر کردی من کار نمیکنم؟؟؟؟

از قبح تا شب حمالی میکنم برای دو قرون

که شکممون هم سیر نمیکنه

شما ظاهر قضیه رو میبینین فکر میکنین اینایی ک داف هستن همه عاشقشونن نه والا یا خودشون عقده دیده شدن د ...

نیومده بابا نیومده

اونایی که من میخوام،فقط دنبال دخترای پولدار و پلنگ هست

چه دوستی چه ازدواج

فکر کردی من کار نمیکنم؟؟؟؟ از قبح تا شب حمالی میکنم برای دو قرون که شکممون هم سیر نمیکنه

خب دیگ اکثرمون همینیم

دیگ یا باید تیغ زدنو بلد باشی یا زرنگ باشی دیگ

نهایتا اینع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh