2777
2789

دوستان لطفا واسه دختر و پسر آینده منم اسم بگین اسم خودم آرزو همسرم وحید😍

سپاسگذارم🥰🙏

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اسم پسرم رضا گذاشتم همه میگن چرا چی بگم بهشون

خواهرم اسم پسرش رضاست. دقیقا همین سوال رو ازش پرسیده بودن. گفته بود چونکه اسمش مثل بعضی اسما اونقد طولانی نیست که نشه تلفظش کرد. خیلی روانه. راحتم تو ذهن میمونه. اسمیه که هیچوقت قدیمی نمیشه و وقتی بچم بزرگ شد از اسمش خجالت نمیکشه که روش نشه بگه اسمش چیه چون اسمش خیلی قشنگه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم البته مجردم هنوز منظورم در آینده بود شایدم هیچوقت بچه نیارم💎

نگووو ان شاالله که هم ازدواج می‌کنی هم بچه های خوب میاری .

برای تو و همه ی جوان ها آرزوی خوشبختی میکنم

آوینا فک کنم بهتر باشه

خودمم میگم خوش آوا تره 

نمیدونم والا.. اگه آخرش نذاره بارانا😒

ممنون دوستم🌸

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فدای تو بسلامتی بدنیا بیاد 

زنده باشین💝🌸

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خیلی قشنگه بارانا من عاشق این اسمم🤪😍

وای 🤦🏻‍♀️😂 نمیدونم چرا من ندوی😑

خواهرم اسم پسرش رضاست. دقیقا همین سوال رو ازش پرسیده بودن. گفته بود چونکه اسمش مثل بعضی اسما اونقد ط ...

آره منم خیلی دوسش دارم 

یکی اسم بچه اش آنیسا هس میگه تو فردا بچه ات میگه چرا مامانم اسم جدید نذاشته گفتم حالا آنیسا قشنگه؟؟

آرمبتی خیلی اسم خاص و تکیه  مانلی هم خیلی قشنگه  ماماناشون شکیلا و آیلین رو دنبال میکنی؟ ...

اره ارام بتی مادرشو قبلا دنبال میکردم چقدر بازه عکساو فیلماشون خدای انگارخارج تواستخر بامایو واقعا ادم شگ میکنه اونجاایران باشه مثلا ازشون خوشم نیومد دیگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره ارام بتی مادرشو قبلا دنبال میکردم چقدر بازه عکساو فیلماشون خدای انگارخارج تواستخر بامایو واقعا ا ...

خدا ازشون نگذره خیلی بی بندو بارن هیچ حدو حدودی برای خودشون قائل نیستن 

فقط میگن برقصیم و جشن بگیریم و نمایش بدیم خودمو رو به زن و مرد انگار اون دنیایی برای اینا نیست