2777
2789
ان شاء الله اسمتون روژمان یا رامان؟ جفتشم قشنگن. معنیشون چیه؟

رامان و روژمان اسم پسرها م هست 

رامان یه اسم تقریبا بین المللی هست 

با ریشه ی فارسی به معنی موافق، سازگار و شاد هست 

در ریشه ی کردی به معنای باهوش و متفکر گرفته شده از فکر کردن هست 

روژمان یعنی مانند روز روشن و یعنی کسی که دارای فکر باز و روشن هست 

اسم خودم کژال هست به معنای دختر ی زیبا با چشم هایی مانند چشم آ هو معادل ترکی اش مارال عربی اش غزال میشه 

زن دایی ام نمی تونه کژال صدام بزنه بهم میگه غزاله خانم😍

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

سلین ،لنا ،مرسانا ،دیانا رو دوس دارم اما دپس دارم اسم دختر ایندمو مرسانا بزارم😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اسم به روز معنی ندار همین کبری و صغری های امروز یک روز خیلی مد بودن مهم معنی اسم هست چیزی ...

دقیقا 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
از چ لحاظ داغونه

ازین لحاظ ک هر چی تازه به تهران رسیده ریختن توش،ینی چی ک ایشون راحت به یه منطقه اصیل تهران توهین کرده،نمیدونم این سوالت ازین کاربر معنیش چیه با من هم عقیده ای با واقعا داری میپرسی،اگه سوالی بوده همینقدر بهت بگم ک اولین منطقه گاز کشی شده تهرانه،درسته الان لول پایینی داره ولی ساکنای قدینیش تهرانی ن واقعا،ازین دوران جدید هم ک چندتا فوتبالیست معروف ساکن نازی آباد بودن🥰💙🌷

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
😍😍🤩🤩آیهان اسمه گل پسرمه🤩🤩😍😍 میگن فراوانی این اسم زیاده ولی من اصلا نشنیده بودم تو اطرافیان ...

شما دختر دار شدی بزار آیلین یا آیسان که به پسرت بیاد🥰

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ان شاالله خدا یه ایلیا خوب و خوش اخلاق بهت میده 

وای ممنونم انشالله آمین فقط....خدا هر کدوم رو بده بازم بهم قدمش رو چشمم....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اتفاقا شعور شما همونجا معلوم شد که گفتید ب تو ربطی ندارند در صورتیکه میتونستید محترمانه تر صحبت کنید ...

خب چیز اشتباهی نگفتم بی ادبی هم نکردم شما اینجوری برداشت کردی من گفتم ب کسی ارتباط نداره زندگی بقیه

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم