2777
2789
من میخوام اسم دخترمو بذارم النا چطوره؟

اسم دخمل منم النا🥰🤩..قبل حاملگیم وقتی این اسمو شنیدم گفتم خدا فقط حامله بشم اسمش النا بزارم....معنیش هم زیبا و نورانی یه اسم یونانی...الان هم که مدرسه میره خیلی قشنگه صدا کردنش هم تو مدرسه...دوستم یه خواهش میشه کنم..‌من برای دومی اقدامم خیلی وقته منتظرم الان شما دو نفسه هستی بارداری دعا کن برام که النای من آرزوش اینه خواهر بشه غصه میخوره تنهاس دعا کن باردار باشم خدا باز بخاد برای من🥺🙏🤲...انشالله نی نی شما هم‌سلامت دنیا بیاد

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه راحیل ها رو همون راحله آپدیت شده میبینم

من یاد مامان یوسف پیامبر میفتم

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
هیوا ک ریشه پسرونه داره

هیوا تو زبان کردی یه اسم مشترک هست معنی اش هم امید و آ رزو هست

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

من همیشه چن ساله ارزومه اسم شوهرم هیوا باشه

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️

بچه ها ماهلین قشنگتره یا ماهلینا....معنی شون هم به معنی همچون ماه......بین نیلا و آوینا  کدام قشنگتره...از الان دارم یه اسم انتخاب که به النا بیاد...خدا کنه حامله شم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

ان شاءالله به آ رزوت می رسی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
مانلی فکر کنم تو شمال .تو مازندران به معنی   :بمانی برای من

نمیدونم معنیشو ولی خدای خیلی زشته بعضی اسمای امروزی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اسامی کردی خیلی خیلی قشنگن. ی حس خوب میدن ب آدم😍 من قبلا اسم هانا رو انتخاب کرده بودم واسه دختر نداشته ام🤭 ولی دیدم خیلی زیاد شده. پشیمون شدم. البته همسرم هنوز همون هانا رو میپسنده😅😊

انشالله به زودی زود به آرزوت برسی برات بشه بهترین خاطره