2777
2789
عنوان

ترک قرص کلونازپام

24645 بازدید | 65 پست

سلام دوستان مدت یه سال قرص کلونازپام میخورم وقتی نصف قرص 1 کلونازپام میخورم حالم بدک نیست.

ولی وقتی میام روی ربع یا قطع کامل میکتم مشکل اصلیم رو دل کردنو سر درد گرفتنه

ولی کپسول فلورازپام و سرترالین50 رو میخورم

قطع کامل قرص کلونازپام از نصف که بیلم پایین واقعا اذیت کنندس.

چیکار کنم خواهشا اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره بگه؟ممنونم.🙏

فکر کنم باید بری دکتر از قرصای دوز پایینتر شروع کنهتا قطع کردن منم میخورم

چهارمین کاربریمه،یکیش تعلیق شدم دوتاش کابرا دلمو شکستن با حرفاشون درخواست تعلیق دادم ولی با یه شروع قوی برگشتم😎😂واسه آرامشم و رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میگی؟✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم ب کلونازپام اعتیاد پسدا کرده بود شبی ۳ تا میخورد ولی یدلش یواش کم کرد تا نصف الات اون نصفم ی هفتس نمیخوره.ی دفعه نذار کنار همون نصفگ باز نصفرکن یواش یواش بذار کنار

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

کم کم قط کن یهو نیا نصف 

مثلا قرصو ۴ قسمت یا اگه کمه ۵ ۶ قسمت کن 

مثلا ۶ قسمت میخوردی 

از الان دیگه یکی دو هفته  یه ماه ۵ قسمت بخور 

بعدش چهار 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
منم شوهرم ب کلونازپام اعتیاد پسدا کرده بود شبی ۳ تا میخورد ولی یدلش یواش کم کرد تا نصف الات اون نصفم ...

من 21روزی ربع کم میکردم از قرصم..تا نصف خوب میام بعدش حالم طوریه که سر درد ورو دل میکنم