الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه بعد اینم هیییی گفت ویتا منم گفتم اتقد بگد ویتا تا خستع شی اونم گفت چشم . ویتا 😐
چنقده بی شخصیتتت😂😂
حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔
گفتنش راحته عزیزم سرد باش حرف نزن باهاش شایدم خواسته یکم حسودی کنی بهش توجه کنی چون هرکی واقعا قصد خیانت یا رفتن داشته باشه اینجوری نمیاد رک به طرف بگه
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
پس فردا میاد میگه اگه بگم یکی ازم حامله س چیکار میکنی؟
توهم میگی میمیرم😕
اونم میگه بخدا قرار نبود اینطوری شه فقط یه شیطونی کوچولو بود ویتا🤒😐
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔
تازه بعد اینم هیییی گفت ویتا منم گفتم اتقد بگد ویتا تا خستع شی اونم گفت چشم . ویتا 😐
صد در صد میخواد توجهتو جلب کنه
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
میدونم گذروندم این دورانو دیگه هم سراغ این چیزا نرفتم برا همین میگم به خاطر اینکه فکر میکنی ممکنه دوباره کسی رو دوس نداشته باشی با زندگیت بازی نکن لاشی از اولش معلوم میکنه لاشیه