2777
2789
عنوان

همه ما چقدر شبیه به هم هستیم

215 بازدید | 33 پست

من سر شوهرم خیلی میترسم همه گوشیش چک میکنم تو اینستا اگه ببینم ی زن دنبالش کرده سرویسه .کلا خیلی بد دلم دست خودم نیست فکر کردم من انقد روش حساسم اومدم اینجا دیدم نع همه خانما اینجوری ان من یچیزی از مجردیش فهمیدم که اینم خودش بهم گفت از بس خره حالام همش روش بددلی میکنم بخاطر چیزی که ماله مجردیش بوده 😑✋

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

بله همه همینطورن تنها نیستی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك كنم اپن مايند ترين زن دنيا منم ك ديدم يه دختره رو كسي هل نميده و سوارتاب بود ب شوهرم گفتم هلش بده ...

😂😂😂😂😂✋

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
فك كنم اپن مايند ترين زن دنيا منم ك ديدم يه دختره رو كسي هل نميده و سوارتاب بود ب شوهرم گفتم هلش بده ...

نه خدا نکنه اعتماد داری بهش

سعی کن چیزی که گفته رو فراموش کنی گوشیم کمترچک کن

اره خیلی حساس شده که انقد گوشیش چک میکنم

خیلی فکرکردی رواون قضیه

اره خیلی نمیدونم چرا اینجوری ام الانم یادش افتادم گریم گرفته