2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف دست بینی یا با قهوه و ورق

به نظرتون حقیقته من دوستم با ورق انجام داده بود همه چیو میگه درست گفت و یه سری چیزا هم که گفته بود انجام شد 

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
عزیزم عقد برادرتون رفتین آخرش؟

نه عزیزم نرفتیم 

یعنی من زنگ زدم ب اصرار مادرم که ساعت عقد و آدرس محضر رو بپرسم برادرم گفت لازم نیست شما بیاید 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
کف دست بینی یا با قهوه و ورق به نظرتون حقیقته من دوستم با ورق انجام داده بود همه چیو میگه درست گفت ...

اره ورق راسته و قهوه و ورق فقط ی نفرو توی شهرمون قبول دارم ولاغیر

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
شما گرفتی ورق احساسی رو  من گرفتم بهم  گفت بازگشت داره تا ۹وعده دیگه ینی چی نفهمیدم راستش ...

من ورق و قهوه میگیرم. ینی تا ۹ وعده دیگ برمیگرده فک نکنم ب ۹ماه یا برج ۹برسه چون ورق تقریبا زمان نزدیک میده بهت. قهوه دوووورررر

من ورق و قهوه میگیرم. ینی تا ۹ وعده دیگ برمیگرده فک نکنم ب ۹ماه یا برج ۹برسه چون ورق تقریبا زمان نزد ...

ینی حقیقته 

خیلی دلم شور میزنه 

شما خودت میگیری یا کسی برات میگیره

به دوستم گفته بودن برمیگرده پیام میده همینطورم شد

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
ینی حقیقته  خیلی دلم شور میزنه  شما خودت میگیری یا کسی برات میگیره  به دوستم گفته ...

من فقط فالگیرشهرخودمونو قبول دارم ک حرفاش درسته متأسفانه. چون خیلی قبل پیش بهم گفت بین ۲نفرگیرمیکنی و متأسفانه شد و تو بد برزخی گیرکردم