2777
2789
عنوان

درد کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 12884 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خودم شروع کردم به کم کردن مصرف چربی وشیرینی و نان،مثلا یه مدت طولانی نهارم فقط کدو پخته بود وهربار تغییر در ترکیباتش میدادم،از یه سایتی که دیدم اکثریت راضی هستن یه محصول گیاهی بدمزه به اسم فران،که برا کبد چرب بود ،کرفتم ،طبق دستور خوردم،با وجود اینکه معلمم هستم،اما ورزش میکردم،خلاصه با همه این شرایط ده کیلو از اسفند ماه تا شهریور کم کردم،خداروشکر هفته پیش بانذر ونیاز رفتم سونو،هم همانزبوم هم کوچولو شده بودن هم گریدم طبیعی شد ،گفتش غده چربی هم نمیبینم

دلیل اینکه رفتم سونو شکم این بودش که عطسه میزدم یا بد پا میشدم سمت راست شکم دقیقا زیر دنده هام انگار یه چیز دردناکی سفت میشد،سنو شکمی دادم اون قسمت هیچی نبود ولی کبدم دوتا همانژیوم وعده چربی و چه می‌دونم از اینا داشت،جالبش اینجا بود که بعد سونو گرافی دقیقا سمت راست شکم همش سوزش داشتم،انگار فکر و خیال روبدن تاثیر داره

ممنون عزیزم چشم  من خسته شدم این درد چیه اخه الته اصلا ادیت نمیکنه بیشتر حس سنگینی دارم

ببین گلم منم دقیقا این درد رو دارم خفیفه ولی من گاهی میزنه به پشتم و کتفم. الان ۲۰ روزه درگیر آزمایش و سونو اینا بودم. نتزس شما هم برو یه سونو بده و ازمایش های کبدت رو تکرار کن خیالت راحت میشه. من دقیقا از بعد اینکه کرونا گرفتم این درد شروع شد واسم‌.

ببین گلم منم دقیقا این درد رو دارم خفیفه ولی من گاهی میزنه به پشتم و کتفم. الان ۲۰ روزه درگیر آزمایش ...

عزیزم مشکل شما چی بود 

من انزیم کبدیم بعد کرونا بالا بود129 و 70 بعد 6 ماه اومده بود پایین ولی بازم 35 بود ک نرمالش 33

دکتر گوارش با معاینه گفت چیزی نیس ولی من درد خفیف دفیفا پایین دنده سمت راست ب پشت و کتفم نمیزنه حقیقت استرس دارم از دکتر رفتن این درد همیشگی بامنه

عزیزم مشکل شما چی بود  من انزیم کبدیم بعد کرونا بالا بود129 و 70 بعد 6 ماه اومده بود پایین ولی ...

منم دقیقا از بعد کرونا گرفتنم شروع شد دردهام ولی خب اون موقع آنزیمام نرمال بود یکماه پیش که واسه چکاب رفتم آنزیم Alt واسم ۴۱ بود که یه کوچولو بالا بود بعدش رفتم چند تا فوق تخصص کلی آزمایش های تخصصی واسم انجام دادن اخر سر گفتن چیزی نیست برو به زندگیت برس. الان نمیدونم بازم پیگیر شم یا نه؟ خیلی استرس کشیدم این مدت. ببین آنزیم Alt نرمال شده واسم اومد رو ۸ ولی انزیم ggt رو مرز هست حدود ۳۹ هست واسم.

عزیزم مشکل شما چی بود  من انزیم کبدیم بعد کرونا بالا بود129 و 70 بعد 6 ماه اومده بود پایین ولی ...

گلی شما جراحی سنگ صفرا کردی؟ سال ۹۹ گفتی که درد داری. منم دقیقا از همون موقع دردام شروع شد اول دکترا فکر کردن سنگ صفرا دارم ولی بعدش سونوم پاک بود. بعد یه ندت دردهام کم شد و خیلی خفیف شد.

گلی شما جراحی سنگ صفرا کردی؟ سال ۹۹ گفتی که درد داری. منم دقیقا از همون موقع دردام شروع شد اول دکترا ...

عزیزم دکتری ک رفتم جراح بود و گفت صد درصد سنگه دوباره دکتر رو عوض کردم اون دکتر گفت ب هیچ عنوان علایمت ب سنگ نمیخوره البته هر دو بدون سونو گفتن و گفت ک چیز بدی دسده نمیشه دردای من ب صورت خفیف و تقریبا مداوم هنوز ادانه داره

بعد کرونا و معده درد شدید دکتر واسم ازمایش کلی نوشت ک انزیم کبدی و بیلی روبین همش بالان بود 149 ای ال تی

بود و این انزیم اختصاصی کبده دوباره بعد 6 ماه تکرار ازمایش ک رسیده ب 35 ک نرمالش 33 و حقیقتا انقدر درگیر بیماری دیگه هستم حرات ندارم واسه این مشکل برم دکتر

عزیزم درد شما چ مدت ادانه دار بود؟

کدوم قسمت؟

همیشگی بود یا با غذا خوردن بیشتر نیشد؟

عزیزم دکتری ک رفتم جراح بود و گفت صد درصد سنگه دوباره دکتر رو عوض کردم اون دکتر گفت ب هیچ عنوان علای ...

منم دو سه ساله هست ولی نه مداوم.ماه رمضون پارسال که روزه گرفتم بعد افطار خیلی شدید می شد. شبا اگه به پهلوی راست می خوابیدم احساس تنگی نفس و کوچولو درد داشتم.بعدش خوب بودم تا الان که دردای خفیف و مبهم دارم.یعنی میدونم سمت راستمه ولی نمیدونم دقیق کدوم نقطه ست. یعنی این مدت اصلا سونو ندادی؟ پریودات خوبه منظمه؟ جدیدا خون پریودت کم نشده؟

منم دو سه ساله هست ولی نه مداوم.ماه رمضون پارسال که روزه گرفتم بعد افطار خیلی شدید می شد. شبا اگه به ...

عزیزم نه سونو ندادم و دقیقا مثل شما سمت راست قسمت پعلو و زیر دنده و دقیقا نمیتونم مشخص کنم کجاست مبهم و خفیفه

ن سونو ندادم

پریودام نامنظمه ینی چندین ساله 14 روز پریود 17 روز پاکم ولی خون پریودیم اصلا کم نشده و برعکس زیادتر هم شده

منم دو سه ساله هست ولی نه مداوم.ماه رمضون پارسال که روزه گرفتم بعد افطار خیلی شدید می شد. شبا اگه به ...

الان واسه شما دکتر علت درد و چی تشخیص داد؟