2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون دو زبانه هستن میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
از منی ک بچم ب اجبار دو زبانه شد(فارس-ترکی) حرف بشنو و خودتو تو دردسسر ننداز

لطفا با دلیل بگو 

من دخترم به فارسی و ترکی مسلطه انگلیسی هم در حد خوب بلده هیچ مشکلی هم پیش نیومده خیلیم باهوش و با اعتماد به نفسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا با دلیل بگو  من دخترم به فارسی و ترکی مسلطه انگلیسی هم در حد خوب بلده هیچ مشکلی هم پیش نی ...

ما ترکیم تو شهر فارس نشین کلا فارسی ترکیو قاطی کرده وتازه ک پنج سالشه داره کلمه میگه بعد کلی کلاس و درمان وتمرین زیاد

مشکل پسر من ی علتای دیگه هم داره ک دوزبانه بودن تشدیدش کرد تو کلینیک موارد مشابه دوزبانه زیاد دیدم

ما ترکیم تو شهر فارس نشین کلا فارسی ترکیو قاطی کرده وتازه ک پنج سالشه داره کلمه میگه بعد کلی کلاس و ...

انشالله هر چه زودتر مشکلش حل میشه 

منم ترکم تو شهر فارس نشین ولی باهاش ترکی حرف زدم فارسی رو بیشتر از دوستاش یاد گرفت شاید ۱۰ درصد مواقع باهاش فارسی حرف زدم. انگلیسی هم از همون حدودای ۳ سالگی براش گذاشتم که بشنوه 

ما ترکیم تو شهر فارس نشین کلا فارسی ترکیو قاطی کرده وتازه ک پنج سالشه داره کلمه میگه بعد کلی کلاس و ...

یهنی اون متخصی که بچتون رو پیشش میبرین یکی از علت‌های مشکلش رو همین دو زبانه بودن میدونه