2777
2789
عنوان

عمل دارم و کسی رو بعنوان همراه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 56 پست
همراه لازم داشتی؟

اره عزیزم بعد که ب هوش میای نیازه چون سرت گیج میره.باید بهت برسن تا ب خودت بیای و ی کم بهتر بشی

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اره عزیزم بعد که ب هوش میای نیازه چون سرت گیج میره.باید بهت برسن تا ب خودت بیای و ی کم بهتر بشی

مادرم پیره درحد یک ساعت میتونه بیاد..چقدطول میکشه تامرخصم کنن

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه لازم داشتی؟

ب همون پرستارا خدماتی بگو همرا لازم دارم پول میدم.کلا دوساعت همراه نیازداری

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ب همون پرستارا خدماتی بگو همرا لازم دارم پول میدم.کلا دوساعت همراه نیازداری

اگر کارسختی نیست و خطر کرونا و...نیست مادرمو بیارم.من شهر بجنوردم و راهم دورهست...

مادرم پیره درحد یک ساعت میتونه بیاد..چقدطول میکشه تامرخصم کنن

دوساعت بعد عمل اگه حالت خوب باشه ترخیص میکنن.منم مادرم پیره حتی بچه هامم نتونست نگه داره.خواهرم اوند پیش بچه هام خودم تو بیمارستان تنها موندم.اونجا با دخترایی که بینیشون رو میخواستن عمل کنن قرار گذاشتم گفتم من از اتاق عمل اومدم بهم کمک کنید.بنده خدا قبول کرد ولی بعد من اونم بردن اتاق عمل.واسه همین شوهرم ب مادرش زنگ زد با اینکه حرف نمیزدیم اومد دیگه.

دوساعت بعد عمل اگه حالت خوب باشه ترخیص میکنن.منم مادرم پیره حتی بچه هامم نتونست نگه داره.خواهرم اوند ...

عزیزدلم....مرسی ک دلگرمم کردید

اگر کارسختی نیست و خطر کرونا و...نیست مادرمو بیارم.من شهر بجنوردم و راهم دورهست...

ای کاش میتونستم بیام.هم دوتا وروجک دارم هم ب خونم خیلی مسیرش دوره.بنده خدا الاف میشه.باید بهت تند تند ابمیوه بده.عینک یخی هر پونزده دقیقه بزاره.از اخر هم باید کمکت کنه راه بری و بعد هم ترخیص

اگه صبح که میخوای بستری بشی بیاریش اذیت میشه.وقتی رفتی اتاق عمل بیاد خوبه نهایتش سه ساعت اونجا درگیر باشه