2777
2789
عنوان

عمل دارم و کسی رو بعنوان همراه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه گرفت؟من عمل بینی دارم چجور قبلش بگم یه خدماتی کسی بیاد کمکم

کدوم بیمارستان.منم مشهدم.منم با همین موضوع درگیر بودم صبح باشوهرم رفتم گفتن همراه نیازه ولی کسی رو نداشتم.بلخره مادرشوهرم که با من قهر بود اومد  درست وقتی که بهوش اومدم رو سرم بود🙈

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
کدوم بیمارستان.منم مشهدم.منم با همین موضوع درگیر بودم صبح باشوهرم رفتم گفتن همراه نیازه ولی کسی رو ن ...

خانواده شوهرم نمیتونن بیان سبزوارن و خواهرشوهرم طفلک عمل کرده دیروز رحمش رو

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم
دلم خیلی گرفته...مامانم پیره باید بچمونگهداره...خواهرمم الان زنگ زده ک نمیاد

منم مادرم مریضه و پاهاش درد میکنه و اصلا هم دلم نمیومد بیاد پیشمو ازم مراقبت کنه، خواهرم که نداشتم، یه پرستار از بیرون گرفتم بی منت و خیلی خوب ازم مراقبت میکرد. 

چه خواهر نامهربونیه که نمیاد از خواهرش پرستاری کنه. واقعا که🥺🥺😔😔

کدوم بیمارستان.منم مشهدم.منم با همین موضوع درگیر بودم صبح باشوهرم رفتم گفتن همراه نیازه ولی کسی رو ن ...

بنت الهدی

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم
خانواده شوهرم نمیتونن بیان سبزوارن و خواهرشوهرم طفلک عمل کرده دیروز رحمش رو

ای بابا کدوم بیمارستان میخوای بری.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
بنت الهدی

اوه چرا اونجا خیلی دوره.من 22بهمن عمل کردم ساعت یازده رفتم اتاق عمل ساعت پنج هم مرخص شدم

مشهدبودی شماره شو بدی بهم

شرمنده عزیزم، ساری بیمارستان ولایت عمل کرده بودم. پرستارم ساروی بود. 

اگه مشهد بودم خودم میومدم پیشت و ازت مراقبت میکردمو و دورت میگشتم. شرمنده عزیزم که مشهد نیستم🙏🙏🥺🥺😔😔😔