2777
2789
عنوان

اونایی که میترسن نیان

335 بازدید | 41 پست

تاحالاروح،جن دیدین،من شباکه میخوابم ازاشپزخونه زیادسروصدامیاد،میرم چراغوروشن میکنم میشینم روصندلی همه جاارومه تامیام اتاق خواب بازصدامیاد،صدای فندک،صدای قابلمه،بعضی شبااونقدمیترسم خوابم نمیبره.کسی راهکاری داره؟؟؟؟

این نیزبگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه کار که نمیدونم بزن گوگل از قران آیه واسه دفع جن و...اینا هست بخون یا بنویس ی جا بزار 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

ندیدم ولی خونه مادربزرگم داره اخه هرکسی شب اونجا بوده اینو تجربه کرده ک 

یهو صدای یخچال میاد و یا بوی سیگار و یای یکی صداش بزنه 

البته یبارم دیدیم پسرخالم لخت ازحموم جیغ کشون اومد بیرون گفتیم چته گف ی زن دست گزاشت روشونم از اینه دیدم موهای بلند سیاه و... 

داداشمم بچه یبار هی با خودش حرف میزد اومد بمن گغت چته هی صدام میزنی باشه دیگ اومدم 

گفتم من نبودم 

و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

آره من چن شوهرمو دیدم ی پا هم نداشت ی شبم یکی دیگه دیدم سرش بزرگ بود نشسته بود کنار سرش، مواظب شوهرمن دیشب صداشون از تو سالن میومد من نمی‌ترسم قرآن صوتی بزار صداشم زیاد کن

سکوت سرشار از ناگفته هاست

توخونه باصدای بلند قرآن بخون اذان روباصدای بلند موقع اذان بگو یا پهش کن توخونه بسم الله الرحمن الرحیم بگو ونماز بخون توخونه ای که نماز خونده میشه جن نمیتونه کاری کنه 

ندیدم ولی خونه مادربزرگم داره اخه هرکسی شب اونجا بوده اینو تجربه کرده ک  یهو صدای یخچال میاد و ...

منم نصف شب چشمموبازمیکنم یه چیزسیاه میبینم،دوثانیه بعدمحومیشه

این نیزبگذرد

من یادمه ی سری تو خواب بیدار شدم برم سرویس جلودر اتاق ی چیز سیاه منعم شده بود نمیزاشت 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
توخونه باصدای بلند قرآن بخون اذان روباصدای بلند موقع اذان بگو یا پهش کن توخونه بسم الله الرحمن الرحی ...

اره توگوشیم چندوقتی هس تقویم شمیم رونصب کردم،اذانوبه وقتش میگه،ممنون گلم

این نیزبگذرد