2777
2789

سلام من توی سایت خیلی دنبالش بودم که ببینم میزان نفقه چقدر مشخص میشه البته میدونم که برای همه یکسان نیست و با توجه به میزان تحصیلات و ....مشخص میشه من برای نفقه شکایت کرده بودم الان جوابش برام اومد گفتم شاید برای بقیه جالب باشه یا کسی بخواد بدونه اینجا هم بگم، برای من یک میلیون و نیم تعیین شده

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

با چقدر تحصیلات

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی چقدر تحقیر امیز،تو این گرونی ملاک رو این چرت و پرت ها میذارن،خب همه برابرن😑

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
باین گرونیا خیلی نیست  منم شکایت کردم هر سری محکوم مبسه  چقد طول کسیدتا این ابلاغیه اومد ...

دو‌ هفته از شکایت میگذره دیروز کارشناس بهم زنگ زد امروز جوابش برام اومد البته ما توی یک شهر کوچیک زندگی میکنیم 

سلام بر چه اساسی تعیین میشه؟ چی را ملاک قرار میدن؟ چه مدارکی را بررسی کردن؟

کارشناس با من و همسرم صحبت کرد با توجه به مدرک تحصیلی و شیونات خانوادگی مشخص  میشه البته ما توی شهر کوچیک زندگی میکنم شهرهای بزرگ حتما بیشتر مشخص میشه

کارشناس با من و همسرم صحبت کرد با توجه به مدرک تحصیلی و شیونات خانوادگی مشخص  میشه البته ما توی ...

درآمد همسرت چقدره؟

اگه زن خودش شاغل باشه و خونه هم داشته باشه چه تاثیری داره؟

درآمد همسرت چقدره؟ اگه زن خودش شاغل باشه و خونه هم داشته باشه چه تاثیری داره؟

در آمد زن هیچ تاثیری نداره وحتی اگه زن از نظر خانوادگی ثروتمند باشه نفقه بیشتری براش مشخص میشه،همسرم کارمند هست و حقوق کارمندی میگیره پارسال ۷ تومن امسال نمیدونم