2777
2789

شما بچه هاتون رو می‌فرستید توی کوچه بازی کنن ؟ 

اگر مثل من براتون مهمه که بچه هاتون کوچه ای نشن چه راه حلی داشتید ؟ 

من اصلا خوشم نمیاد بچه م دو سالشه تقریبا هر روز میبرمش پارک 

دو الی سه ساعت واسش وقت میذارم تا انرژیش خالی بشه و با انتخاب خودش برگردیم خونه 

بزرگتر بشه مهد های مادر و کودک می‌خوام ببرمش و کلاس های ورزشی مثل اسکیت و این چیزا بفرستمش که بتونه اونجا یکی دو تا دوست که تربیت خانواده شون قابل تایید باشه رو پیدا کنه 

در حال حاضر که نمیشه اینجور جاها ببرمش هر وقت بچه ها رو توی کوچه می بینه دلش میخواد توی کوچه بمونه دلم نمی‌خواد بچه م کوچه ای بشه به نظرم هم تربیتش از دست آدم خارج میشه هم اینکه عادت می‌کنه هر روز بره بیرون و اینکه من آدمی نیستم دم در وایستم خوشم نمیاد از این حرکت ولی بچه رو نمیشه ول کرد که هر اتفاقی ممکنه بیفته 

خلاصه یه راه بگید که بتونم این مسأله رو مدیریت کنم 

خودم به فکر اینم خونه رو عوض کنیم ولی میگم اگه بچه های کوچه خونه بعدی هم توی کوچه بازی کنن چی ؟ حتما باید یه راه درست دیگه ای وجود داشته باشه شما نظرتون چیه؟

.

من اصلا پسرم و کوچه نمی فرستم.

کلا جایی که زندگی می کنم کسی بچه اش و کوچه نمی فرسته 

به جای کوچه کلاس ببر

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال برای اینکه تو کوچه باشه واقعا سخته

فقط میتونی بهش اجازه بدی نیم ساعت باشه خودتم اون نیم ساعت رو تحمل کنی کنارش باشی تا از سرش بیفته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خوشبختانه  تویه محله سن بالا یی و بی بچه و کم نوه زندگی میکنم همون تک وتوک بچه ای هم که هست یا خانه فوتبال میره یا باشگاه یا پارک والی با این وضعیت اعصابم باید هرروز دنبال شکایت و دادگاه و پاسگاه میبودم

کلا به اینایی که توکوچه بچه بزرگ میکنن دید بدی دارم و فکر میکنم بی مسئولیت هستن 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

هیچوقت دخترمو نه کوچه فرستادم نه خونه کسی ولی اجازه دادم بچه ها با نیل و اجازه مادرشون بیان خونم.الانم صبحا مهدمیره عصرا میبرم پارک

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دو سال برای اینکه تو کوچه باشه واقعا سخته فقط میتونی بهش اجازه بدی نیم ساعت باشه خودتم اون نیم ساعت ...

یاد بگیره با جیغ و داد همش میخواد بمونه یا صداشونو بشنوه میخواد بره 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من اصلا پسرم و کوچه نمی فرستم. کلا جایی که زندگی می کنم کسی بچه اش و کوچه نمی فرسته  به جای ک ...

اینجا فرهنگش خیلی پایینه متاسفانه ما هم اولویت مون ارتقای شغلیه فعلا تصمیم نداریم بریم بالا تر 

راه حلی به ذهنتون نمی‌رسه توی شرایط من ؟ 

.
یاد بگیره با جیغ و داد همش میخواد بمونه یا صداشونو بشنوه میخواد بره 

اره این دیگه بستگی داره چقدر ازت حساب ببره که همون نیم ساعت بمونه والا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم