2777
2789
عنوان

رمان خونا💕

2359 بازدید | 8 پست

سلام قبلا یه پیج داشتم تو تلـ گر ام بود.شخصیتاش اروشا و ایمان بودن.پسره مذهبی بود با مامانش زندگی میکرد رو کتف پشتش بال پرنده تتو شده بود.دختره هم خیلی پولدار بود.خانوادش بودن خارج.کسی کانالشو داره؟؟یا فایل رمانشو؟

خدایا مرسی😍❤
رمان تو روبیکا زیادههه من میخونم ولی همه مث مینویسن استاددانشجویی یا ارباب رعیتی اکثراااا😑😑😑😑

نه قلمش قوی بود باحال بود.از رمانای ابکی خوشم نمیاد

خدایا مرسی😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما پیدا کردید رمان ایمان و آروشا ؟ منم خیلی دنبالشم تو تلگرام پیدا کردم ولی از اونجایی که تل ...

سلام عزیزم.باید تلگرام نسخه ف_یل_تر دارشو بگیرید.اوکی میش.اره دارم منتها وسطا رمانش نیست طرف اومده اطلاعا پیش از بارداری و حسین و بعد بارداری و گذاشته😐

خدایا مرسی😍❤

سلام دوستان عزیز من یه رمانی میخوندم الان اسمش یادم رفته هر کی خونده اسمش میدونه یا لینک کاناش داره بهم بگه ❤️  دختره نقاشی می‌کرد توی یه زیر زمین  پدرش فوت کرده همراه داییش زندگی میکنن، نمیدونم پسر عمه اش میشد یا خاله اش فکر کنم اسمش مسیحی اینا بود غیرتی بود عا‌شقش بود، اول رمان میان دیدنشون مسیح