2777
2789
عنوان

بچه اولمو بخاطر سرطان از دست دادم الان دو هفته دیگه زایمانمه اما......

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 92 پست

منم پسرمو بخاطر مشکل قلبی وقتی 40روزش بود از دست دادم هیچوقت هم فراموش نمیکنم و داغش تا ابد دلمو مبسوزونه اما به اینم فکر میکنم که حتما مصلحتی درش بوده اینجوری به صلاح بوده راضی ام به رضای خدا.الانم پسر باردارم 

تو هم راضی باش به رضای خدا حتما یه مصلحتی درش بوده این اتفاق

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

فدای دلت بشم.چقدر سخته واقعا

انشالله که ایندفعه بچه ت رو سالم و سلامت بغل میگیری و یکم دلت اروم میگیره.

برای من هم دعا کن دکترا گفتن ضربان قلب دخترم خیلی نامنظمه.منم خیلی استرس دارم و نگرانشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غمت غم کمی نبود چرا مشاوره نمیری؟؟ نه برای اینکه راهنماییت کنه فقط کسی که به حرفات گوش کنه سبک شی

رفتم ولی باز توفکر که فرو میرم تمام حرفای مشاور هم بی فایده میشه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
هر لحظه خودمو سرزنش میکنم که چرا نتونستم براش کاری بکنم جلو چشمام بچم جون داد و رفت 

بمیرم برات خدا بهت صبر بده.دیگه فکرشو نکن به فکر کوچولوی نازی باش که داره میاد تو زندگیت.اون بچتم الان پیش خداست و همنشین حضرت فاطمه غصه چیرو میخوری؟ هممون در نهایت میریم همونجا پیش خدا

منم پسرمو بخاطر مشکل قلبی وقتی 40روزش بود از دست دادم هیچوقت هم فراموش نمیکنم و داغش تا ابد دلمو مبس ...

اونکه اره ولی با حس دلتنگیم نمیشه کاری کرد 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
رفتم ولی باز توفکر که فرو میرم تمام حرفای مشاور هم بی فایده میشه 

هعی چی بگم 

منم ماه مهر باباجونمو از دست دادم هنوز نتونستم به زندگی بدون اون عادت کنم ....

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

چه میشه کرد دنیا همینه...

یه جور باید با از دست دادنی هامون کنار بیایم

نمیشه دروغ گفت هیچ وقت از ذهن آدم پاک نمیشه ولی قول میدم بهت کمرنگ تر میشه برات

ببین اکثر زنای همین مادرهامون یا بزرگتر خیلی بچه کوچیک ازدست دادن چون اون موقع کلا مرگ و میر نوزادان به علت کمبود بهداشت بالا بود ولی به هر حال کنار اومدن بااین قضیه ازشون بپرسی شاید گذر زمان و مشغولیت های دیگه باعث شده فراموش کنن کلا

حالا این خودتی که تصمیم میگیری تو گذشته بمونی و گذشته ازارت بده یا تصمیم بگیری زندگیتو ازنو شروع کنی  

خودم چیزهای باارزشی تو زندگی ازدست دادم درکت میکنم💔

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بمیرم برات خدا بهت صبر بده.دیگه فکرشو نکن به فکر کوچولوی نازی باش که داره میاد تو زندگیت.اون بچتم ال ...

دوس نداشتم خوب به این زودی بره بی نهایت و بیشتر از هر چیزی تو این دنیا عاشقش بودم و هستم 

ممنون گلم نمیشه هم فکر نکرد یاد گریه ها و خنده هاش و دردایی که کشید و کاری نتونستم براش بکنم عذابم م ...

حق داری ... 

یه عزیز نزدیک به من شرایط شما روداشت ولی ایشون بچش بعد یک ماه از تولد فوت کرد دیدم زجراشو نارحتیشو ...

ولی دقیقااا بعدش خدا بهش ی گل پسر ناز داد از اون موقع ندیدم حرفی ازش باشه نمیگم فراموش کرد اما دیگه ناراحتی و درد نداره شده ی خاطره غمگین از گذشته همین .

چه میشه کرد دنیا همینه... یه جور باید با از دست دادنی هامون کنار بیایم نمیشه دروغ گفت هیچ وقت از ذ ...

تمام این حرفا رو میدونم و باور دارم ولی دلم اروم نمیگیره 

اونکه اره ولی با حس دلتنگیم نمیشه کاری کرد 

اونو دیگه باید تحمل کرد کاری از دستت برنمیاد منم بعضی وقتا آنقدر دلتنگش میشم که هیچی آرومم نمیکنه حتی گریه

دلتنگی و میشه تحمل کرد ولی زخم زبون و نه من آنقدر موقع مریضی بچم و بعدش بهم زخم زبون زدن فامیل که دلم و تیکه تیکه کردن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دوس نداشتم خوب به این زودی بره بی نهایت و بیشتر از هر چیزی تو این دنیا عاشقش بودم و هستم 

صبر کن عزیزم اروم باش تو بخاطر این سختی که کشیدی جواب صبرتو از خدا میگیری.خداروشکر تو راهیم که داری.اون بچه ام تو اون دنیا منتظرت خواهد موند.این دنیا زودگذره عزیزم 

حق داری ...  یه عزیز نزدیک به من شرایط شما روداشت ولی ایشون بچش بعد یک ماه از تولد فوت کرد ...

منم بچم پسره شوهرم گیگه مطمئنم مثل بچه قبلیمونه تا یکم داغمون کمتر شه ولی من برام فقط و فقط سلامتیش مهمه