2777
2789
عنوان

بچها بیاین سوال راجب فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
از 3 پریودی روزی دوتا ب مدت 5 روز 

چرا ب همه 2تا گفتن بخورن ب من یکی گفته بود😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب همه 2تا گفتن بخورن ب من یکی گفته بود😁

شاید فولی هات زیاد داغون نبودن 😂بدون دارو چنددبودن؟؟؟ من یبار سونو دادم بدون دارو 11

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
شاید فولی هات زیاد داغون نبودن 😂بدون دارو چنددبودن؟؟؟ من یبار سونو دادم بدون دارو 11

زیر6بودن 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
الا بم گف عالیه اصن امپول نمیخاد نمیدونم اعتماد کنم بش یانه 

من ک میگم ب حرف دکترت گوش کن اون شرایطتو بهترمیدونه من17یا18بود ک امپول نوشت

چه زمانی؟؟ قبل نزدیکی؟

ایشون برای آزاد سازی فولی میخوان . چون سونو داده از همین امروز میتونه شروع کنی . اما در کل ماساژ شکم برای بارداری خیلی خوبه رحم رو گرم میکنه عفونت از بین میبره  کمک به آزاد سازی تخمک میشه . 

از بعد پری تا تخمک گذاری یا یکی دو روز بعد تخمک گذاری  میتونی انجام بدی دوستم تا ۲۰ پری انجام داد ماه دوم باردار شد 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
الا بم گف عالیه اصن امپول نمیخاد نمیدونم اعتماد کنم بش یانه 

بهش اعتماد کن بدنا  باهم فرق میکنه . حتما شرایط تو فرق داشت ک آمپول نداده اما سیا دونه رو هم دوست داشتی امتحان کن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
از 3 پریودی روزی دوتا ب مدت 5 روز 

به منم همینو داد باهمین روش و خوردم باید سونو میرفتم که تاریخ ۱۲ پریودیم افتاد عید فطر و تا چهاروز هم ک تعطیل بود دیگه سونو نرفتم ولی اقداممون رو انجام دادیم انشالله که نتیجه بگیریم همه منتظرا

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟