2777
2789

بچه ها من با یه اقایی1سال ونیمه دوست بودم ک البته 4ماهش سرهیچی جداشدم بعد 4ماه برگشت رابطمون خوب بود ودعوا نمی‌کرد دیگه مثه قبل و منم ناراحتش میکردم خودشم پیشقدم میشد واسه آشتی یه 2ماهی بود می‌گفت می‌خوام بیام خواستگاری منم گفتم اسباب کشی داریم بعدش بیاین حالا قراربود آخر این ماه بیا مامانش اما یه چند روزی بود هی می‌گفت مامانم منم هی باهش بحث میکردم ک مامان تو راضی نیس وپشت سرم میگه آخرشم زد زیر حرفاش ونیومدخواستگاری گفت مامانم راضی نیس درصورتی ک می‌دونم خودش پشیمون شده بود میخواست در بره از زیرش انداخت گردن مامانش هی می‌گفت دوستدارم منم گفتم باید بیای خواستگاری یا تموم هی گفت بذار حالا یه مدت بگذره منم کلا واتساپمو پاک کردم دیگه زنگ نزد 4روزه گذشته ودیگه خبری نیس خیلی اذیتم من مقصر بودم بنظرتون؟برمیگرده بنظرتون؟

اگه حس میکنی واقعا به خاطر این که گفتی بیا خواستگاری تموم کرده پس بدون قصدش بازی دادنت بوده وگرنه حتی اگر موقعیتش رو نداشت توضیح قانع کننده ای می داد و رابطه تون رو ادامه می‌داد با قول ازدواج تو یه موقعیت خوب 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
اگه حس میکنی واقعا به خاطر این که گفتی بیا خواستگاری تموم کرده پس بدون قصدش بازی دادنت بوده وگرنه حت ...

اره واقعا خودمم اینطوری فک کردم ک باهاش تموم کردم اما همش ذهنم درگیر شده بود ک نکنه من زیاده روی کردم مرسی از راهنماییت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم وقتی انقدر بی مسئولیته همون کات کنی کلا بهتر باشه عزیزم.راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید داره که به درد هر دختری میخوره دوست داشتی دانلود و ازش استفاده کن

سلامببینید شما دنبال دلیلش نباش.

اگر یکی یه نفر دیگه واقعی دوسش داشته باشه عاشقش باشه مامانم راضی نیست بابام نمیزاره فلان بیسار بهونس.

فریب این حرفا نخوریناونیم که مادرش بهونه میکنه بدون از اول سرکار بودی 

میدونی اشتباه رابطه های الان چیه؟ دخترا برای ازدواج دوس میشن 

پسرا برا سرگرمی 

این اکثر رابطه ها رو شامل میشه 

و عکس اینم هستااا  فکر نکنین دخترا همشون بچه پیغمبر هست نه دختر بدم داریم پسر بد هم داریم.

باید اول رابطه مشخص کنن که من این رابطه برا ازدواج میخوام یا برا سرگرمی . بعد طرف مقابل اگر برا سرگرمی خواست خودش پس ذهنش بابد باشه هر لحظه ممکنه بره و این بدونه و به دید ازدواج نکاه نکنه.

اما اگر دختر قصدش ازدواج هست باید بگه طرفش بیاد خواستگاری و زیر نظر خانواده ها همو سبک سنگین کنن نه مخفیانه و..که تهش بشه همین ماجرای شما که یهو بزنه زیرش بهونه هم زیاده برای بهم زدن. 

شما دنبال این نباش که برمیگرده یا نمیگرده 

وقتی اونقدر براش عزیز نیستی که پات بمونه یعنی برا سرگرمی بودی و اولویتش تو نبودی.

رفته به سلامت بزار بره پی کارش خودت اذیت نکن و بعد این خود خوری نکن و زود باورم نباش. محلش نزار برای خودت ارزش قایل باش 

سلامببینید شما دنبال دلیلش نباش. اگر یکی یه نفر دیگه واقعی دوسش داشته باشه عاشقش باشه مامانم راضی ن ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی حق با شماست اما گاهی احساس آدم باعث میشه کوربشیم وبدیا رو نبینیم اما حقیقت همینه ک شما میگین💗

مرسی از وقتی ک گذاشتی حق با شماست اما گاهی احساس آدم باعث میشه کوربشیم وبدیا رو نبینیم اما حقیقت همی ...

خواهش میکنم اگر مشکلی داشتین بفرمایین.

هر چند برا کنار گذشتنش  جنگ دعواها داری با خودت.

ولی ته ماجرارو الان میگم تا چند ماه عمرت خراب نکنیرفته بگو به سلامت اون بدون تو خوشه تو خوشتررر باش ولش کن.نزار بنده احساساتت در این قضیه بشی والا داغون میشی اون به خاطر کسی که اولویتش نبودی.

[QUOTE=237607816]خواهش میکنم اگر مشکلی داشتین بفرمایین. هر چند برا کنار گذشتنش  جنگ دعواها داری ...

همش بسته به خود ادما داره 

راهش این جملسبگو چرا برای کسی که جای اینکه دنبال بهونه باشهب ای بودن با من دنبال بهونس برای رها شدن و کات کردن با من چرا باید خودمو کوچیک کنم به خاطر این ادم خودم اذیت کنمبا خودت اینم بگو به درون خودت به باور خودت بگو ایشون برا سرگرمی اومده بوداگر دنبال سرگرمی باشم همه جا پر هست از این ادما پس ادم بابت چیزی که ازش خیلی زیاده غم غصه نمیخوره.

برای خودت بیشتر ازش بزار تا بگی رفت به جهنم اصلا اومدنش اشتباه بود رفت  بهتر شد  بیشتر از این زندگیم خراب نکردن بابت ادم اشتباهی

ن عزیزم چرا تقصیر تو بوده باشه اینو بدون ک اگه کسی دوست داشته باشه با این چیزا ازت دست نمیکشه بهترین ...

کاش همون موقع ک تموم شده بود دیگه تموم میشد دوباره شروع نمی‌کردم ک انقد اذیت بشم مرسی از دلگرمیت عزیزم💗

مرسی باحرفات حالم خیلی بهترشد

واقعیت بهت گفتم بشین فکر کن به تک تک حرفام 

تو الان داری خودت اذیت میکنی به خاطر ادمی که میلیونها مثل اون بیرون هست.قوی باش برات شد تجربه هر چند سخت ولی خوب خود خوری سرزنش هم فایده نداره رها کن و محلش نزار تصور میکنه تو داری بذاش بال بال میزنی که میزنی و نبابد بزنی 

همه راه هایی که مینونست باهات حرف بزنه چک کنه مسدود من حذف کن تا نبینیش نخونیس و از الان زندگی جدید برای خودت شروع کن وسلام 

اخه ببین اون باید ناراحت باشه چون تو کسی از دست دادی که دوست نداشت و برای نبودنت دنبال بهونه بود  ولی اون کسیو از دست داده که دوسش داشت..