2777
2789
عنوان

ینی منظورش چیه؟! چی باید جواب بدم؟!

519 بازدید | 35 پست

بچها من یکی از دوستام پسره و تا الان باهم دوست معمولی بودیم...بعد چندوقت پیش بهم گفت من نیاز ب محبت دارم و ب جز تو کسیو ندارم..! اخلاقشم اینجوریه که خیلییییی زیااد مهربونه و اگه ی موقع باهم بحثمون بشه و من شروع کنم جدی صحبت کردن بغض میکنه😐😶🤷🏻‍♀️ وقتی بهم میگه من نیاز ب محبت از طرف تو دارم چی باید بگم؟!

بعدشم گفت ی کم برم جلوتر ک از شغلم و آیندم مطمئن بشم حتما پا پیش میزارم و من دیگه اونجا کلا هنگ کردم🤦🏻‍♀️ نمیدونم چی بگم و چجوری رفتارکنم..🤷🏻‍♀️

میشه راهنماییم کنید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم تا حالا ب جز دوست معمولی ب چیزه دیگه ای فکرنکردم!

خب پس سعی کن یکم سردتر اینجور موقعا جوابش بدی که به این چیزا فکر نکنه 

جنبه ندارن بعضیا 

مثلا لابلای حرفات بگو از رل بدت میاد

گفتممم اتفاقااا وقتیم سرد رفتارمیکنم میگه چته چرا سردی😶🤦🏻‍♀️

وای من یه دوست داشتم احساسی بود 

البته از این لحاظ مشکل نداشت میگفت اجی 

ولی دهن منو سرویس کرد اینقدر احساسی بده خداییش 

بعد منم ادمیم که احساسی نیستم اصلا ینی همش حرص خوردم حرص خوردم

وای من یه دوست داشتم احساسی بود  البته از این لحاظ مشکل نداشت میگفت اجی  ولی دهن منو سرو ...

اینم دقیقا همینجوری احساسیه😂🤦🏻‍♀️

منم مثه شما زیاد احساسی نیستم...اونم اخه با کسی ک تا الان دوست معمولی حسابش میکردم

اینم دقیقا همینجوری احساسیه😂🤦🏻‍♀️ منم مثه شما زیاد احساسی نیستم...اونم اخه با کسی ک تا الان دوست ...

فقط حواست باشه افسرده نشه که بدبختی😂

سعی کن ازش فاصله بگیری کم کم البته سخته