2777
2789
عنوان

واحدهای دانشگاه

61 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۱۲ واحد دارم با توجه به اینکه سقف واحد نباید زیر ۱۲ بیاد 

یکی از اساتید می خواد حذفم کنه اگه حذفم کنه واحدام بشه ۱۲ تا مشکلی برای ترمم به وجود نمیاد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون در چه صورت ترم حذفه میشه  به غیر از درخواست خود دانشجو

در صورتی که تعداد واحد ها به حداقل خودش نرسه. 

همون زیر 12 واحد فکر کنم. وقتی که شما انتخاب واحدتون رو انجام میدین آموزش باید تاییدش کنه. 

مثلا اگه شما 6 واحد فقط بتونی برداری آموزش ترم شمارو حذف میکنه. اما حتی برای اونم تبصره هست مثلا اگه شما ترم آخر باشی و دو تا درس براتون مونده باشه و اینارو بردارید، درخواست میدین به آموزش و ترم حذف نمیشه. 

خیلی ممنون در چه صورت ترم حذفه میشه  به غیر از درخواست خود دانشجو

و یه مورد دیگه ای هم هست 

که من تا حالا چنین چیزی ندیدم که اتفاق بیفته ولی خب چیزیه که تو قوانین نوشته شده، اینه که کمیته انضباطی هم میتونه باعث بشه اون ترم حذف بشه مثلا کسی که مورد انضباطی داشته رو کمیته انضباطی میتونه حذف ترم کنه. 

و یه مورد دیگه ای هم هست  که من تا حالا چنین چیزی ندیدم که اتفاق بیفته ولی خب چیزیه که تو قوان ...

خیلی ممنون 

پس من بد متوجه شده بودم فکر میکردم اگه ۱۲ تا باشه یه استاد  حذف کنه ترم میپره 

یه سوال دیگه هم داشتم استاد اگه لج کنه حذفت کنه عواقبش چیه مثلا به من گفت غیبتت زیاده حذفت میکنم 

این جوری لج کنن حذف کنن که بهتر از صفر شدنه

خیلی ممنون  پس من بد متوجه شده بودم فکر میکردم اگه ۱۲ تا باشه یه استاد  حذف کنه ترم میپره ...

خواهش میکنم 

نمیدونم دقیق، فکر نمیکنم عواقب خاصی داشته باشه، استاد گزارش غیبت رو به آموزش رد میکنه و طبق قوانین دانشجو حذف میشه. بعضی از اساتید هم اصلا اینکارو نمیکنن. 

شما به نظرم با استاد صحبت کنید و کلاسارو ادامه بدید تا پاس بشید. 

اما اگه استاد سخت گیره و قبول نمیکنه و یا خودتون نمیخواید برید کلاسارو خب یا خودتون حذف کنید یا حذفتون میکنن. 

اگه حذفتون نکنن 25 صدم براتون وارد میشه تو کارنامه 😑