2777
2789
عنوان

شوهرم به دختر عموش پيام داده بود

275 بازدید | 9 پست

ديروز گوشيشو برداشتم يه چيزي رو ببينم ديدم به دختر عموش پيام داده تا خواستم بازش كنم گوشي رو به يه بهانه اي ازم گرفت، 

شب كه خوابيد رفتم گوشيشو برداشتم ديدم پاكش كرده، يه ذره اول پيام پيامشو كه چشمم خورد چيز خاصي نبود ولي چرا پاك كرد؟؟؟

چيكار كنم؟ به روش بيارم؟؟ 

خو شاید یچیز خصوصی باشه دوسداری تو کارای شخصیت سرک بکشه؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

دخترعموش متاهله؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مجرده

پس حق داری 

بنظرم بروش نیار چون انکار میکنه ولی حواست باشه بهش کاملا مطمن شدی بعد ی تصمیم بگیر الان بگی زرنگ تر میشه قایم میکنه؛من پیاماشو با دختر عمش گرفتم پیامای عاشقونش البته دوست بودیم الانم کات کردم خواستگارم بود