سلام خانما من ۳ ماه پیش ۲۸ بهمن روز ۸ سیکلم یه رابطه داشتم که منی وارد واژن شد تقریبا ۱۸ ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم ه روز که از رابطم میگذشت ینی روز ۱۲ سیکلم سونو دادم ضخامت آندومترم ۴ بود و عصرش خونریزی کردم ۳ روز خیلی کم فقط دستشویی که میرفتم میومد با اینکه تازه پاک شده بودم اسفند هر هفته آزمایش دادم منفی بود بعد روز ۱۷ سیکلم دوباره سونو دادم ضخامت رحمم ۶ بود تخمدان بزرگتر از حد نرمال با فولیکول های نارس روز ۳۲ سیکلمم باز سونو دادم ضخامت رحم ۱۰ و باز تخمدان بزرگ و فولیکول نارس ۲۱ اسفند باید پر میشدم نشدم آز دادم منفی بود آمپول پروژسترون زدم ۵ روز بعدش خونریزی کردم روز قبل خونریزیمم آز دادم منفی بود ولی خونریزیم حجمش خیلی کم بود خونشم غلیظ و ببخشید حالت کشدار بود و با لکه بینی شرو شد بعد باز شدم و با لکه بینی ام تموم شد و زیادم درد نداشتم در صورتی که همیشه خیلییی درد داشتم حجم خونریزیم زیاد و رقیق بود روز اول و دوم توی عید نتونستم آزمایش بدم ولی هر روز بیبی زوم منفی بود ۱۴ روز کلا از خونریزی اسفندم میگذشت ولی ۱۰ فروردین دوباره خونریزی کردم با لخته های ریز ریز یکمم حجمش بیشتر شده بود ولی کلا ۲ روز طول کشید ۴ روز بعدش آزمایش دادم منفی بود سونو دادم صخامت آندومترم ۷نیم بود نمیدونم پریود بودن یا نه این خونریزی من ۲۶ فروردین منتظر پریود بودم که نمیشدم رفتم آزمایش دادم چند روز بعدش منفی بود تا اینکه ۷ اردیبهشت خونریزی کردم ینی ۲۸ روز بعد از خونریزی فروردین ولی باز حجمش خیلی کم بود و با لکه بینی شروع شد من تاحالا اصلا لکه بینی نداشتم😪 اخرشم با لکه بینی تموم شد با لکه بینیا ۸ روز طول کشید من پریودام ۵ ۶ روزه بود😭 روز ۱۲ بعد از خونریزیم سونو دادم صخامت رحمم ۸ نیم بیشتر بود که دکتره ۹ زد یه فولیکول ۱۶ ام داشتم در صورتی که قبلش سونو میدادم میزر فولیکول نارس و تشخیص داد یکمم تنبلی دارم در صورتی که من قبل از این رابطه اصلا تنبلی نداشتم الانم ۲۰ سیکلمم هنوز خونریزی نکردم در صورتی که ماه پیش ۱۴ روز بعد دوباره خونریزی کردم به نظرتون ممکنه حامله باشم؟ ینی تازه این ماه باردار شده باشم؟ مثلا بهمن بعد رابطه لقاح گرفته باشه ولی اردیبهشت لانه گزینی کرده باشه؟ چون درست بعد تموم شدن خونریزیم درد تخمدان و معده درد داشتم با درد دور ناف و درد نوک سینه که هنوزم نوک سینم درد میکه الان یه ماه مدام درد میکنه به نظرتون چند درصد ممکنه حامله باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اوت موقع ۴ بار خونریزی داشتی ، امکان نداره باردار باشی
هیچ کس اندازه شما بعد رابطه انقدر پیگیر نیست که هی آزمایش بده
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
لنتی چخبرته؟اینهمه سونو و ازمایش برا چی؟؟؟تو که انقد میترسی چرا رابطه داری
نامزدم کلا اخرین رابطم بود بعدش دیگه نداشتم خیلی پریودام بهم ریخته اصن نمیدونم پریوده یا خونریزی بارداری چون درد ندارم حجمشم خیلی کم شده ضخامت آندومترمم رو ۱۲ ۹ بود که میگن یکم زیاده😭
بهمن رابطه داشته ، چندین بار رفته سونو😐😐 همین استرس و اشعه سونوش داغون میکنه بدنشو ، تازه با قرص ا ...
آره ، احتمالا به خاطر همین استرس زیاد پریودش به هم ریخته
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
از اوت موقع ۴ بار خونریزی داشتی ، امکان نداره باردار باشی هیچ کس اندازه شما بعد رابطه انقدر پیگیر ن ...
اخه مثل پریودای قبلم نیستتت درد که ندارم حجمشم خیلی کم شده شکلشم فرق کرده اخه درست بعد از رابطه اینجوری شدم قبلش همیشه عادی بودم 😭 هم زیاد بود هم درد داشتم خیلی ولی الان اینجوری نیستم😭
اصلا ضخامت و اینا ربطی ب بارداری نداره!!!بعد شما دخول داشتی یانه؟
اخه میگن اینایی که سن بارداریشون کمتر از ۵ هفتس چون ساک بارداری مشخص نیست ضخامت زیاد آندومتر نشون میده که باردارن بعد منم پریودام دیگه مثل قبل نیست حتما بدنم میخواسته تخمک لقاح گرفترو تو بدنم نگه داره😭