2777
2789
عنوان

بعد از پانکچر

6473 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها امروز پانکچر شدم 

همه چیز خیلی خوب پیش رفت ۱۲ تا فولیکول داشتم ۱۰ تا تخمک کشید ازم دکتر مهربونم 

تعیین جنسیت هم کردیم 

و‌منتظر خبرای خوبم بعد از ۵ روز که ببینم گرید جنین ها چطوره و چندتاش دختره و چند تا پسر

هایپر هم نمیشم ایشالله 

درد هم ندارم به اون صورت فقط گفته نزدیکی نکنم 

پله بالا پایین نکنم

غذاهای پر پروتئین و شور مصرف کنم 

خم هم نشم ❤️❤️

خدایا شکرت 

لا حول و لا قوة الا بالله علی العظیم 🧿🤲🏻

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

عزیزم به سلامتی باشه من شمارو یادمه تو تایپیکت بودم قبلنا به سلامتی  فردا تعداد جنین بهم بگو لایک کن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ چقد خوب😍اسم نی نی میشنوم چشام قلب قلبی میشه مبارکت باشه جونم بسلامتی بݝلشون کنی

قربونت برم به همین وقت شب الهی همه مون مامان بشیم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
عزیزم به سلامتی باشه من شمارو یادمه تو تایپیکت بودم قبلنا به سلامتی  فردا تعداد جنین بهم بگو لا ...

چشم عزیزم

مگه فردا میگن چندتا تشکیل شده 

اخه گفتن ۵ روز دیگه

چشم عزیزم مگه فردا میگن چندتا تشکیل شده  اخه گفتن ۵ روز دیگه

انشاالله به سلامتی باردار و فارغ بشی عزیزم

گام چند وقت دارو و تزریق باید انجام بشه تا به مرحله ی تخمک کشی برسیم؟ هزینه تون چقدر شد برای پانکچر و تعیین جنسیت و اینکه کدوم مرکز به نظرتون بهتره ....ببخشید سوالام خیلی زیاد شد

انشاالله به سلامتی باردار و فارغ بشی عزیزم گام چند وقت دارو و تزریق باید انجام بشه تا به مرحله ی تخ ...

ممنونم عزیزم

از روز اول پریودی سینافکت

بعدش سینال اف و‌پرگوریس

آخری hmg بود 

انشاالله به سلامتی باردار و فارغ بشی عزیزم گام چند وقت دارو و تزریق باید انجام بشه تا به مرحله ی تخ ...

مرکز مام زیر نظر حمیدرضا طاهری دکتر بی نظیر و بی نقص 

همچنین خواهرشون خانم مینو طاهری 

هزینه های تعیین جنسیت و اینا حدود ۷۰ میلیون شد

۵ روز بعدش انتقال میدن درسته

میگن فریز خیلی بهتره منم گفتم فریز میزارم تا هم‌رحمم آمادگیش عالی باشه و هم اثر این داروها از بین بره رو‌جنین تاثیر نذاره

چشم عزیزم مگه فردا میگن چندتا تشکیل شده  اخه گفتن ۵ روز دیگه

دارن بلاست میکنن پس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنونم عزیزم از روز اول پریودی سینافکت بعدش سینال اف و‌پرگوریس آخری hmg بود 

ذخیرتوچند بود