2777
2789
عنوان

امام رضا خیلی امام رئوفیه از بچگی عاشقش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 82 پست
من همین امروز اونجا بودم برای شفای مریضم میشه براش دعا کنید شما دلت پاکه

خدا کنه که لایق باشم و دلم پاک باشه حتما دعا می کنم. شما هم حتما دلت پاکه برای من دعا کنید 🤲🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلخور نباش منو ۲۰ ساله نطلبیده😂😂

انشاالله به زودی قسمتت بشه بری 🌺

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
منم 4 سال بیشتره نرفتم. مهم دله که وصل بشه به نظر من. حالا از هرجا که می خوای باشی 

اسی من تا امسال اصن با ایشون دردل نکرده بووم امسال ماه رمضان شبکه سه ی برنامه داش از مهربانی اقا امام رضا اومدن گفتن خیلی مشکل دارم تو زندگیم با حرفای اونا من بلن گریه کروم از اقا کمک خاستم چن روز بعد خبر خوبی بهم رسید همونی ک میخاستم الان ی مشکل بزرگ افتاده تو زندگیم چن روزه دارم با اقا دردل میکنم ایشالله باز کمکم میکنه واقعا امام رئوفیه

خدا کنه آرومم کنه خیلی حالم بدع

نمازشب بخون. منم اهل نماز شب خوندن نبودم ولی این یه هفته که بچم نبود می خوندم آروم میشدم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من شايد ١٨يا١٩ساله نطلبيده😩😩😭😭😭😭😭

انشاالله که به زودی قسمتت بشه بری 🌺

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
نمازشب بخون. منم اهل نماز شب خوندن نبودم ولی این یه هفته که بچم نبود می خوندم آروم میشدم 

خیلی طولانیه💔

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
خوش به حالت که از بچگی عاشقش بودی من مشهدیم اما ۳ساله که عاشق اقام شدم انشالله که حاجت روا بشی&nbs ...

آخه بچه که بودم تقریبا هرسال میرفتیم مشهد خیلی دوران خوبی بود یادش بخیر 💔 

مرسی عزیزم. همچنین. التماس دعا 🌺

دلخور نباش منو ۲۰ ساله نطلبیده😂😂

مگه چندسالتونه؟ 😅

اسی من تا امسال اصن با ایشون دردل نکرده بووم امسال ماه رمضان شبکه سه ی برنامه داش از مهربانی اقا اما ...

ان شاالله بازم حاجتتون رو میده. واقعا خیلی امام رئوفیه اون قسمت زندگی پس از زندگی رو دیدین که اون آقا امام رضا رو دیده بود واقعا دلم لرزید 💔

خیلی طولانیه💔

نه من اون طولانیه رو که نمی خوندم دورکعت نماز معمولی به نیت نماز شب می خوندم 😅

نه من اون طولانیه رو که نمی خوندم دورکعت نماز معمولی به نیت نماز شب می خوندم 😅

فقط میخام دوتا آرزومو بر آورده کنن همین💔

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
فقط میخام دوتا آرزومو بر آورده کنن همین💔

ان شاالله حاجت روا بشی 🤲 اگه استرس داری نصفه شب نماز و قرآن بخونی خیلی آروم میشی. اگه هم حوصله نداری میتونی سر سجاده بشینی فقط سوره ی والعصر بخونی 

ان شاالله حاجت روا بشی 🤲 اگه استرس داری نصفه شب نماز و قرآن بخونی خیلی آروم میشی. اگه هم حوصله ندار ...

باید برم حمام 💔

حوصله دارم میخونم الان

خدا کنه که لایق باشم و دلم پاک باشه حتما دعا می کنم. شما هم حتما دلت پاکه برای من دعا کنید 🤲🌺

حتما عزیزم

من فردا بازم حرم میرم براتون دعا میکنم..فقط شما از امام رضا بخواه ک مریض مارو شفا بده 🧡

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️