2777
2789
عنوان

دختر همسایه قبلیمون شده

417 بازدید | 9 پست

فالگیر بعد امروز یکی از افراد محله قبلیمون که تعریف کرد گفت چن وقت پیش رفتم پیشش برای طلاهای دخترم که گم شده بود اونم گفت باید یه بچه بیاری افغانی هم نباشه اینا هم یه بچه ای رو میبرن 300 میدن دیگه نمیدونم به بچه میگه چیکار بکن انجام میده قشنگ میبینه کی دزدیدشه و تعریف میکنه اما ادمی که دزدیده قیافش پوشیده بوده و اون بچه نمیفهمه کیه از فالیگیره زنه میپرسه خب حالا کی بوده میگه باید 300 دیگه بدی تا بگم 😐

شاید فک کنید دروغ میگم ولی ما متاسفانه مردم محله قبلیمون فقیر بودن به جز اینا 

خلاصه نرین پیش اینا میخاد 600 تومن بگیره ک بهت بگه کیه بعد تو مثلا بری پیش پلیس بگی لابد این گفته نه؟ 😐فایده ای نداره پولتون حروم میشه 

اگه موصوع تایپک ممنوعه بهم بگین نمیدونستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این یه ترفند خیای قدیمی هست عموم تعریف میکنه  که قدیما یه  رمال میاد توی محله شون وادعاش  زیاد بوده عموم هم با چند نفر تصمیم میگیرن ادبش کنن خلاصه  عموم میره ومیگه زنم قهر کرده برنمیگرده داغون م اونم میگه یه دختر بچه بیارید عموم هم میره دختر خودشو میاره گفت یه چادر مشکی سرش انداخت یه کاسه آب ویه اینه گذاشت روبروش گفت به آب نگاه کن و‌...بعدش هی تلقین کرد بگو کی دیدی زنه اره ..دخترعموم هم چهارساله بوده میگه اره بعدش میگه اره یه زنه زیر پای زنت نشسته وفامیله وفلان عموم هم میگه خفه شو فقط از این محله برو زنعموم هم قهر نبوده 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

من بچه بودم یه خونواده توی کوچه ما بودن دوتا خونه کنار ما یعنی هرشب خدا جنگ وکتک کاری طوری که به کوچه کشیده میشد خانوم ماهها قهر میرفت ودوسه بار هم طلاق گرفت دفعه آخر با محلل دوباره عقد کرد وبرگشت تا پنج شش سال پیش باز جنگ ودعوا خانوم رفت یکی از شهرآی مذهبی خونه برادرش بعد شش ماه برگشت چه برگشتنی شد سیده خانوم ودعا نویس الانم پسر معتادش شده دعا نویس یعنی روزانه شاید بالای پنجاه تا ماشین گرانقیمت دم خونه ش بیاد وبره واسه دعا

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....