2777
2789
عنوان

افسردگی پریود😩

122 بازدید | 8 پست

امروز معلمون گفته بود برای یادگیری بهتر کتاب علوم سوال در بیارید همون سوال هارو بخونید ازتون میپرسم بهتون نمره میدم بعد دومین نفر از من پرسید گفت کند جواب میدی نباید مکث کنی انگار رپه بعد رفتم کل کلاس رو خوندم آخرای کلاس رفتم میگم خانم ازم بپرس بعد ازم پرسید اما از کجا از جایی که من اصلا ازش سوال در نیاورده بودم من دانش متوسط رو بالام تمام همکلاسی های مثل خودم جواب دادن به جز من بعد اومدم سرکلاس اینقدر سر این گریه کردم💔

به نظرتون این افسردگی پریوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر حساسی دختر خوب

ببین درس خوندن و هدف داشتن مهم هست

اما نه در حدی که بشینی براش گریه کنی

خیلی این اتفاق الکی و ساده بوده و ارزش این که فکرت ‌‌‌‌و درگیر کنه هم نداشته چه برسه گریه اگه توی دوره ماهانه ات هستی یا قبلش و هنوز شروع نشده تغییرات خلق و خو و حساس شدن طبیعه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چه قدر حساسی دختر خوب ببین درس خوندن و هدف داشتن مهم هست اما نه در حدی که بشینی براش گریه کنی خیل ...

احساس خنگی بهم دست داده میگم چطور اون همه آدم تونستن جواب بده تو چرا نمیتونی

کلاس چندمی؟  نه این افسردگی پریود نیست چون تو دلیل داشتی برای ناراحتیت افسردگی پریود یعنی بی ...

نهم 

به نظرتون دلیلم منطقیه الآنم دوست دارم گریه کنم میگم من خنگم حتما که نتونستم جواب بدم

نهم  به نظرتون دلیلم منطقیه الآنم دوست دارم گریه کنم میگم من خنگم حتما که نتونستم جواب بدم

اگر ماه بعد هم اینجوری بودی یعنی افسردگیه پریوده

حالا اینبار رو نتونستی جواب بدی دفعه ی بعد جبران کن✨🌸