2777
2789
عنوان

دوستان یلحظه بیاین😔

164 بازدید | 6 پست

من الان ماه ۵بارداریم یعنی ۵ ماه و دوسه هفته 

،اول بارداریم به مسواک زدن ویار داشتم بعدش بزور هم ک شد سعی کردم مسواک بزنم چون روی دندونام حساس بودم  ولی متاسفانه الان دوسه روزه طرف چپ فکم بالا وپایین درد افتاده توشون دیشب چک کردم تا یکی از دندونام انگار یکم ریشش سیاه شده خیلی کوچیک ولی بشدت درد داره فکم ، قرص و آمپول هم ک نمیشه استفاده کنم لطفا تجربیاتتون بگید دارم دیوونه میشم 😭😭 میخواستم برم دندون پزشک هرچی زنگ زدم نوبت ندادن گفتن زن باردار خدمات نمیدیم 😭

به خانم باردار ک باید بیشتر خدمات بدن😑

عجی ادمایی هستنا

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین یساعت پیش زنگ زدم گفتن انجام نمیدن 😭دردش خیلی بده یدفه میگیره 

مگه کدوم شهر هستی که انجام نمیدن؟ 

برو یه دندونپزشکی که لباس محافظ سربی مخصوص زنان باردار داشته باشن اونجا برات انجام میدن. از دکترت هم بپرسی بهت دندونپزشکی معرفی میکنه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...