2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید یه پسره داره

106 بازدید | 6 پست

سلام بچها من با یه نفر سه سال تو رابطه بودم و باهم رابطه جنسی هم داشتیم ما کات کردیم یسری اتفاقا افتاد رفتم پیشش دعوا داشتیم میکردیم به دوست دختر جدیدش فحش دادم یکی خابوند تو گوشم من هیچی نگفتم و رفتم بعد من خیلی وقت پیش بهم یکی تجاوز کرده بود به همین اقا گفتم الان دوستام همه میگن تو واسه خودت ارزش قائل نمیشی باید به مامانت بگی و این چیزا میگن باید به مامانت بگی مگه الکیه کسی تورو بزنه ولی من میترسم این رابطه هارو بکشه وسط خیلی میترسم چیکار کنم؟ خودم میخام بیخیال شم ولی از یه طرف دوستام همش اینجور میگن لطفا کمکم کنید وضعیت روحیم خیلی بده🥲💔

نگیاااا.بیخیال..

اصن وست بهش نزن بذار توی این حالت بمونه

باهاش کات کن

فراموشش کن

دیه درد تجاوز رو با هیج مردی درمیون نذار،دلشون بهت نمیسوزه درکت نمیکنن.فقط باخودشون میگن دم دسته

#آبادان 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست زندگی کن آویزون نباش رابطه جنسی با کسی که عاشقت نیست و واسه یه عمر و ازدواج نمیخوادت بر قرار نکن با کسی که به چشم وسیله رفع نیاز نگات میکنه نخواب 

همممه چی رو فراموش کن تو مستراحم چوب نزن 

یه کم عزت و تفس و ارزش به خودت بده

یعنی کلا فراموش کنم به مامانم نگم اخه بهم زدا🥲

مانانت هیچ کاری از دستش برنمیاد 

فوقش میخواد دو تا فحش بده به طرف 

طرفم ممکنه هر چی از دهنش در میاد به خودت و مامانت بده اون روابط نادرستم برملا کنه

اصلا به مامانت بگی که چیی؟

طرفو بگیر به یه ورت با تمام قوا 

و تمرکزتو بذار رو تغییر خودت تا ابد نذار کسی بی ارزشت کنه و رابطه جنسی رو بذار با کسی که واقعا عاشقت بود و دلش خواست بهت تعهد بده و باقی عمرشو باهات بمونه