2777
2789

اقا لطفا کمکم کنید براتون دعا میکنم حال دلتون خوب خوب یشه با هر چیزی ک حال دلتون رو خوب میکنه مواجه بشین و بدستش بیارین .

حالا چی میخوام ازتون. ؟؟ .

اگر کسیومیشناسید حالا چه شخصیت عیر ایرانی چه ایرانی و ....که از طریق فروش محصولاتی که مال خودش نیستن تونستنه پولدار بشه بهم بگین .یعنی برام مثال بزنید و توضیح بدین در موردش.یعنی منظورم میدونی چیه گسی که کسب و کار واسه خودش نیست ولی با این وجود خیلی خیلی پولدار شده. 

مثلا مهندس هایی ک با ایلان ماسک کار میکنن پولدارن؟؟ آقا هر کی هر اطلاعی داره لطفا بگه 💙💙💙

کسایی که خودشون کسب و کار داشتن رو می شناسم فقط متاسفانه 

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یکارو با عشق شروع کنی و همه هم و غمتو بذاری روش به هدفت میرسی به نتیجش هم فکرنکنی

اما اگه از اول بگی پول پول پول نمیشه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.