2777
2789

من از بی پولی دارم میرم خونه مادرشوهرم زندگی کنم 3 ساله عروسی کردم بعد جاریم بعد 5 سال خونه خریده تو دریا چه چیتگر 3 ميليارد بعدیه ماشین شاسی بلند خریده هرروز زنگ میزنه پز میده مثلا دیشب زنگ زد گفت آره اینقدر خوشحالم اصن پنجره رو باز میکنم انگار تو بهشتم 😢بعد گف تو چرا خونه نمیخری کلفتی خونه مادرشوهر و دوستداری 😢😔💔بعد گفت تو و شوهرت خیلی بی عرضه اید بعد سه سال نتونستید یه تکونی به خودتون بدید خونه بخرید اینقدر دلم شکست فقط با بغض بهش گفتم نظرت مهم نیس خداروشکر شوهرم اینقدرزندگیمون و دوستداره  که شاهد تلاش هاش هستم 😔💔ولی دلم شکست شوهرش ماهی 30 تومن درآمدشه من اصلا دوستندارم به کسی حسادت کنم یا حسرت بخورم ولی این رفتاراش نمک به زخمم میپاشه حالا خداروشکر یکسال دیگه باید انتقالی بگیرن برن یه شهر دیگه چون جاریم معلمه ... 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیچاره بیشتر لایق دلسوزیه ببین چقدر بدبخت و عقده ایه که با این کارا می خواد یکم خودش اروم کنه

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
ماهي سي ميليون درآمد تون پس چرا صاحب خونه نيستي 

برادرشوهرش ۳۰حقوقشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

سه میلیارد همچین پولی هم نیست 😂 لابد یه شاسی چینی هم دارن 😅 اینا اسمشون رو گذاشتن پولدار 😏 درسته که شما فعلا وضعیت مالی تون خوب نیست، اما عزیزم بهت قول میدم وقتی قرار باشه آدم پیشرفت کنه خدا خودش تمام مسیرها رو باز میکنه مخصوصا تو بحث خونه دار شدن ...شما دارید تلاش میکنید و سالم زندگی می‌کنید خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت ...هر کسی هم که ده ساله زندگی میکنه اینو از نزدیک لمس کرده ...کارش بی نهایت زشت و چیپِ که زنگ میزنه با شما بحث میکنه، در ضمن آپارتمان های چیتگر چه ربطی به بهشت دارن 😐 هزار و یک معایب هم دارن تازه این آپارتمان ها و هر کسی اون محله رو نمیپسنده...از کدوم محل رفته بهشت آنقدر براش جالبه ؟ خدا برکت رو از کسی که فخر فروشی کنه تو هر موضوعی میگیره مطمعن باش ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.