2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم دبیرمونو صداکنم گفتم مامااااان😐

دیگه یادم نی

دبیر زبانمون که یه اقای خیلیییی رو مخ بود اخرمدرسه هم باهاش کلاس داشتیم بدون اختیار فش به زبان ترکی دادم ودیدم اوضاع خیطه زدم بیرون 😂ولی عقده ی چندین سالم خالی شد خداروشکر

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

دوران مدرسه سوتیام باحال نبود راهنمایی نمی دونستم بلوتوث چیه میگفتم از بلوتوث اطلاعات میدزدن و به موهای. سیاه میگفتم دکلره کردی صاف شدن 

ولی جلو عشق یک طرفه ام خیلی سوتی دادم تو گروه واتساپ فامیلی یه جا بودیم آنقدر جوک های مسخره طومار های سرکاری فرستادم که الان دیگه من تو گروه نیستم ولی یاد و خاطراتم هست  بعد یه بارم جلو همین هنوز روش عشق و کراش نداشتم سر صبح اتفاقی دیدمش داشتم ارشادش میکردم که گناه نکنه آخر سر موند چی بگه 

می‌دونی ترسناکش کجاست اینکه هنوزم عاشقشم بدبخت😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
یکی یکی بگو

معلم دینیمون روز اول یکی یکی اسم و فامیلی پرسید بعد رسید به یکی از بچه ها گفت اسمت چیه گفتم خانم مهدیه خسرویم چهر پنج تا دیگه معرفی کردن اخرش دوباره برگشت سمته مهدیه رفت بالا سرش بهش گفت خسروی فامیلیت چیه بدبخت هنگ کرده بود گفت خانم خسرویم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂