2777
2789

دخترم کلاس دهمه . میگه تابستان می خوام برم کتابخانه عمومی درس بخونم . علتش هم اینه که صبح نمی تونه زود بیدار شه میگه اگه پاشم برم کتابخونه مجبور میشم درس بخونم . اما من راضی نیستم می ترسم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا گفتن تو کتابخونه مواد پخش میکنن

راجع به بعضی مدارسم این افسانه هست 

مدرسه هم نذار بره 

فک کن فردا روز دانشگاه ی شهر دیگه قبول شه اونموقع چی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

دو سال بعد هم شاید بشنوی خوابگاه دانشگاه پسر میارن‌ و تو دانشگاه سیگار میکشن

نباید بذاری بره دانشگاه ؟ 

هر حرفی شنیدی که نباید دیوارهای زندانت رو بلند کنی 

فرزند رو درست تربیت کن و باهاش دوست باش و بفرست بره کتابخونه

خودم غیر بومی بودم . تو خوابگاهمون همجنس باز هم بود . ولی نمیدونم چرا به تربیت مادرم اعتماد دارم به تربیت خودم در مورد بچه هام بی اعتمادم . فکر میکنم درست درمون تربیت نشدند . 

یکی میگفت تو کتابخونه دو تا دختر همجنس باز رو دیده . 

این همجنسگرا ها رو همه جا میشه دید 

ضمنا اونجا ک کاری نمی‌کنن دوربین داره سالن مطالعه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁