2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم میخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 54 پست
چرا نداره چون اگه اون اقدام کنه عدم تمکین بگیره میتونه مجوز ازدواج هم بگیره کارت سخت میشه بعدا 

والا درواقعیت خودش رابطه ای با من نداره

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
هیچ اتفاقی نمیوفته فوقش دوسه تاچک بارشوهرت میکنه پدرت بچه نیست بخوادزندگیت خراب بشه خودش میدونه باشو ...

شوهرم انقد خودشیفته و کینه ایه ک از بابام چک بخوره بدتر زندگیو برام جهنم میکنه بعدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرمیکنی ازاین خبرانیست واسه خودت بزرگش کردی مگه الکیه 

الان این اذیت کردناشم سر کینه ازاینه ک خیانتشو خانوادم‌ میدونن

مطمئنی مجوز ازدواج میدن بهش؟

نه من اینونمیدونم زنگ بزن ازمشاوریاوکیل بپرس چون همچین چیزی نشنیدم تاجدانشه نمیتونه ازدواج مجددکنه مگر زن اول رضایت بده چون اگه مهریه بخوادپرداخت کنه نمیتونه خرج زن دیگه ای بده بهونه اینکه مهریه ندارم بدم نداره جلو قانون هیچ خانواده ای هم دختربه کسی که هنوز زنش جدانشده بهش زن نمیدن مردمطلقه زن نمیدن چه برسه اونکه درحال طلاق دادنه

الان این اذیت کردناشم سر کینه ازاینه ک خیانتشو خانوادم‌ میدونن

اون بحثش سواست ولی اینکه دست روت بلندکنه حقی نداره یباربهش تذکربدن دیگه جرات نمیکنه دست بهت بزنه انقدرترسونباش