2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم میخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 54 پست
اصلا به هیچ وجه خونتو ول نکن زمانی برو که دیگه نخوای برگردی بارفتنت کاراون راحترمیکنی بهش اجازه میدی ...

اخه دیگه خسته شدم.اول زندگیم اول جوونی باید همش ناراحت و استرس و تنهایی بکشم.فحش میده کتک میزنه

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
الان دیدم توتاپیکت گفتی شوهرمو سیلی زدم کارت خیلی بدبوده درسته خیانت کرده ولی نباید این مسائل زیادبر ...

حیلب وقته احتراما ازبین رفته.بار هزارمشه ک گردنمو فشار میدخ ک خفم کنه

مگه میشع هیچکاری نگنم.مگه من برده اش هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیگه خسته شدم.اول زندگیم اول جوونی باید همش ناراحت و استرس و تنهایی بکشم.فحش میده کتک میزنه

راجب فهش وکتکش باخانوادت صحبت کن تابشوننش سرجاش ولی اگه نمیخوای زندگیتوازدست بدی نبایدخونتوول کنی بازخودت میدونی اوایل زندگی معمولااینجوریه تابخواددرست بشه باهم کناربیاین زمان میبره

حیلب وقته احتراما ازبین رفته.بار هزارمشه ک گردنمو فشار میدخ ک خفم کنه مگه میشع هیچکاری نگنم.مگه من ...

بایدبه پدرت میگفتی همون اول الانم دیرنشده راجب اینکه دستش هرزمیپره به خانوادت بگو بزنن تودهنش آدم بشه ولی بقیه مشکلت زمان لازم داره

راجب فهش وکتکش باخانوادت صحبت کن تابشوننش سرجاش ولی اگه نمیخوای زندگیتوازدست بدی نبایدخونتوول کنی با ...

اون میدونی خودش دلش نمیخواد درست بشه.همه کاراشم از قصده.ب خانوادم بگم زد و خورد میشه 

بایدبه پدرت میگفتی همون اول الانم دیرنشده راجب اینکه دستش هرزمیپره به خانوادت بگو بزنن تودهنش آدم بش ...

اخه ب پدرم بگم میدونم زد و خورد میشه

اون میدونی خودش دلش نمیخواد درست بشه.همه کاراشم از قصده.ب خانوادم بگم زد و خورد میشه 

زدوخوردنمیشه فکرمیکنی تازه اگه هم بشه بهتربزارحساب کاردستش بیادبدونه صاحب داری پشتت خالی نیست ادب بشه خوبه حساب کاردستش میادمیترسه

زدوخوردنمیشه فکرمیکنی تازه اگه هم بشه بهتربزارحساب کاردستش بیادبدونه صاحب داری پشتت خالی نیست ادب بش ...

میشه پدرم رو من خیلی حساسه و عصبیه.شوهرمم عصبیه

میشه پدرم رو من خیلی حساسه و عصبیه.شوهرمم عصبیه

هیچ اتفاقی نمیوفته فوقش دوسه تاچک بارشوهرت میکنه پدرت بچه نیست بخوادزندگیت خراب بشه خودش میدونه باشوهرت چکارکنه همه ی پدرا روبچه هاشون حساس هستن فرقی نمیکنه تهدیدش میکنه باردیگه اذیتت کنه یادست روت بلندکنه طلاقتومیگیره ولی لازمه خانوادت بیان جلو نترس