panah_s_p مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 عنوان ب شوهرم گفتم میخوام برم | مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 54 پست بهش گفتم میخوام خونه رو ترک کنم.سکوت کرد.بعد عصبی شد و غر زد .بعد گفت من اصلا حسابت نمیکنم برو گمشو.ولی اصلا نگفت ک نروکافی بود بیاد بغلم کنه میبخشیدمش😔ولی نیومد خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ... 1401/02/26 | 11:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 اصلا به هیچ وجه خونتو ول نکن زمانی برو که دیگه نخوای برگردی بارفتنت کاراون راحترمیکنی بهش اجازه میدی ... اخه دیگه خسته شدم.اول زندگیم اول جوونی باید همش ناراحت و استرس و تنهایی بکشم.فحش میده کتک میزنه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 الان دیدم توتاپیکت گفتی شوهرمو سیلی زدم کارت خیلی بدبوده درسته خیانت کرده ولی نباید این مسائل زیادبر ... حیلب وقته احتراما ازبین رفته.بار هزارمشه ک گردنمو فشار میدخ ک خفم کنهمگه میشع هیچکاری نگنم.مگه من برده اش هستم خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
سعید_ عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 1004 میگم برم شاید ب خودش بیاد.ن با بیمحلی بخودش اومد نه با محبت نه با گریه اگه بری عدم تمکین برات میگیره
قللللب عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 2610 اخه دیگه خسته شدم.اول زندگیم اول جوونی باید همش ناراحت و استرس و تنهایی بکشم.فحش میده کتک میزنه راجب فهش وکتکش باخانوادت صحبت کن تابشوننش سرجاش ولی اگه نمیخوای زندگیتوازدست بدی نبایدخونتوول کنی بازخودت میدونی اوایل زندگی معمولااینجوریه تابخواددرست بشه باهم کناربیاین زمان میبره
قللللب عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 2610 حیلب وقته احتراما ازبین رفته.بار هزارمشه ک گردنمو فشار میدخ ک خفم کنه مگه میشع هیچکاری نگنم.مگه من ... بایدبه پدرت میگفتی همون اول الانم دیرنشده راجب اینکه دستش هرزمیپره به خانوادت بگو بزنن تودهنش آدم بشه ولی بقیه مشکلت زمان لازم داره
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 راجب فهش وکتکش باخانوادت صحبت کن تابشوننش سرجاش ولی اگه نمیخوای زندگیتوازدست بدی نبایدخونتوول کنی با ... اون میدونی خودش دلش نمیخواد درست بشه.همه کاراشم از قصده.ب خانوادم بگم زد و خورد میشه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 بایدبه پدرت میگفتی همون اول الانم دیرنشده راجب اینکه دستش هرزمیپره به خانوادت بگو بزنن تودهنش آدم بش ... اخه ب پدرم بگم میدونم زد و خورد میشه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 اگه بری عدم تمکین برات میگیره بگیره مهم نیس منم میرم درخواست طلاق میدم خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
قللللب عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 2610 اون میدونی خودش دلش نمیخواد درست بشه.همه کاراشم از قصده.ب خانوادم بگم زد و خورد میشه زدوخوردنمیشه فکرمیکنی تازه اگه هم بشه بهتربزارحساب کاردستش بیادبدونه صاحب داری پشتت خالی نیست ادب بشه خوبه حساب کاردستش میادمیترسه
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 زدوخوردنمیشه فکرمیکنی تازه اگه هم بشه بهتربزارحساب کاردستش بیادبدونه صاحب داری پشتت خالی نیست ادب بش ... میشه پدرم رو من خیلی حساسه و عصبیه.شوهرمم عصبیه خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
سعید_ عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 1004 بگیره مهم نیس منم میرم درخواست طلاق میدم اگه واقعا قصدت اینه قبل از اینکه اون اقدام بکنه شما اقدام کن
panah_s_p مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 861 اگه واقعا قصدت اینه قبل از اینکه اون اقدام بکنه شما اقدام کن چرا خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
قللللب عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 2610 میشه پدرم رو من خیلی حساسه و عصبیه.شوهرمم عصبیه هیچ اتفاقی نمیوفته فوقش دوسه تاچک بارشوهرت میکنه پدرت بچه نیست بخوادزندگیت خراب بشه خودش میدونه باشوهرت چکارکنه همه ی پدرا روبچه هاشون حساس هستن فرقی نمیکنه تهدیدش میکنه باردیگه اذیتت کنه یادست روت بلندکنه طلاقتومیگیره ولی لازمه خانوادت بیان جلو نترس
سعید_ عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 1004 چرا چرا نداره چون اگه اون اقدام کنه عدم تمکین بگیره میتونه مجوز ازدواج هم بگیره کارت سخت میشه بعدا
قللللب عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 2610 بگیره مهم نیس منم میرم درخواست طلاق میدم اگه درخواست طلاق بدی شوهرت مخالف باشه مهریه بهت نمیرسه چون خودت خواستی میخوادطلاق بده بزارخودش اقدام کنه توفقط مهرتوبزتراجرا