2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم میخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 54 پست
صبرتوزیادکن بهش اهمیت نده خداخودش میبینه مطمئن باش چرخ روگاردرستش میکنه فقط زیادسمتش نروبهش نچسب تاد ...

صبرکردم.ولی نه محبتی نه حرفی.همش سرش تو گوشیه.همیشه تنهام.هیچ احترامی نمیذاره.وسایلو سمتم پرت میکنه.تنم کبوده همش.خیانت کرده.دیگه چقدرصبرکنم

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم چند ساله ازدواج کردی ؟ چند وقته اینطوری شده ؟ دلیلش چیه باهاش حرف زدی ؟ 

جواب درستی نمیده.بعد خیانتش اینجوری شد‌.ازاینکه خیانتشو خانواده ها فهمیدن کینه گرفته.و میگه علاقه ندارم بهت ولی دنبال طلاقم نمیره

صبرکردم.ولی نه محبتی نه حرفی.همش سرش تو گوشیه.همیشه تنهام.هیچ احترامی نمیذاره.وسایلو سمتم پرت میکنه. ...

مرداهمینن نبایدبهشون محل بزاری تاآدم بشن فقط راجب وسیله پرت کردنش به خانوادت بگوتاآدمش کنن 

خب جدابخوابه چقدررواین موضوع کلیدکردی بزارجدابخوابه خودش خسته میشه برمیگرده

فقط این نیس.کلا انگار من براش وجود ندارم.نه حرفی نه رابطه ای نه محبتی نه احترامی.خیانتم ک کرده پشیمونم نیس

مرداهمینن نبایدبهشون محل بزاری تاآدم بشن فقط راجب وسیله پرت کردنش به خانوادت بگوتاآدمش کنن 

محلشم نذاشتم اثری نداشت.ب خانوادم بگم طلاقمو میگیرن.میخوام برم خونه بابام

فقط این نیس.کلا انگار من براش وجود ندارم.نه حرفی نه رابطه ای نه محبتی نه احترامی.خیانتم ک کرده پشیمو ...

فقط تونیستی که این مشکل داری این مسائل هم با۷یا۸سال زندگی کردن درست نمیشه زمان میبره اکثرمردااینجورین بیشترتوگوشی یاتلویزیون هستن خیانت هم که شده جدیدن جزو آپشن هاشون ولی درکل زمان میبره نبایدبهش بهابدی یاخیلی سمتش بری 

فقط تونیستی که این مشکل داری این مسائل هم با۷یا۸سال زندگی کردن درست نمیشه زمان میبره اکثرمردااینجوری ...

یعنی خونه رو ول نکنم؟

یعنی خونه رو ول نکنم؟

نه اگه قسط جداشدن نداری فقط میخوای بارفتنت آدمش کنی بایدبگم سخت دراشتباهی بدترمیشه که بهترنمیشه بشین توخونت زندگی کن وتاجایی که میتونی بهش اهمیت نده تاخودش بیادسمتت نه اینکه قهرکنی یادعواکنی نه فقط سردباش وقتی اومدسمتت یکم بهترشو ولی وقتی اینجوری هست بهش رونده بهش نچسب تاجایی که میتونی بهش زنگ نزن 

نه اگه قسط جداشدن نداری فقط میخوای بارفتنت آدمش کنی بایدبگم سخت دراشتباهی بدترمیشه که بهترنمیشه بشین ...

دلم نمیخواد جداشم ولی عاقلانش جداییه.چوناین زندگی نیس.گفتم برم شاید یکم بخودش بیاد.چون میدونم ازقصد داره اذیتم میکنه

خونه رو ول نکن ولی اگه نمیتونی دنبال کارای طلاقت برو 

میگم برم شاید ب خودش بیاد.ن با بیمحلی بخودش اومد نه با محبت نه با گریه 

یعنی خونه رو ول نکنم؟

الان دیدم توتاپیکت گفتی شوهرمو سیلی زدم کارت خیلی بدبوده درسته خیانت کرده ولی نباید این مسائل زیادبروش بیاری کارش خیلی بدبوده که خیانت کرده ولی روش نبایدبزاری به روت بازبشه تاترس ازت داشته باشه وگرنه علنی به کاراش ادامه میدهپاپیچش نشونزاردستون روهم بلندبشه چون احترامتون ازبین میره زندگی خیلی سخترمیشه واستون

میگم برم شاید ب خودش بیاد.ن با بیمحلی بخودش اومد نه با محبت نه با گریه 

اصلا به هیچ وجه خونتو ول نکن زمانی برو که دیگه نخوای برگردی بارفتنت کاراون راحترمیکنی بهش اجازه میدی کسیو بیاره خونه دیگه نمیتونی جمعش کنی نه نه جلوش گریه کن نه خودتوضعیف نشون بده پیش خودش فکرکنه میتونه اذیتت کنه جوری باش که انگارواست مهم نیست هرچی گریه کنی یاناراحت نشون بدی اون سواستفاده میکنه باهاش دهن به دهن نشو