2777
2789
عنوان

کمککککککککککککک🗣🗣🗣🗣

333 بازدید | 44 پست

ما با خانواده برادرشوهرم تو یک خونه دو طبقه زندگی می‌کنیم و حیاطمون مشترکه

حیاطمون خیییلی بزرگه. همیشه نوبتی تمیزش میکردیم قبل

ولی امسال.  کلا  جاریم حیاط نمیشوره. چند باری من شستم  انگار عادت کرده که کلا من تمییزش بکنم😡

حالا مدتیه نشستم گفتم ببینم عرضه داره بره بشوره. نرفت که نرفت

حالا امشب شوهرم بهم گفت فردا حیاط تمییز کن به نظر شما تمییز بکنم یا نه؟

اینم بگم که کلا جاریم از من خوشش نمیاد همش پشت سرم حرف میزنه😏 

حسودی میشه من اون بهترم کلا لجه باهام😔

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

خب عزیزم یه کارگربیار حیاطو بشون مثلا ۵۰تومن بهش بده به جاریتم بگو حق کارگرتو بده

نصف نصف

به همسرتم بگو من کنیز کسی نیستم اگربخوام بشورم هم نصفشو میشورم که طرف مقابلم هارنشه😁

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

نمیدونم عزیزم من باشم میکنم چون خودم از حیاط و خونه کثیف بدم میاد

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم یه کارگربیار حیاطو بشون مثلا ۵۰تومن بهش بده به جاریتم بگو حق کارگرتو بده نصف نصف به همسرت ...

بخدا میگم کارگر بگیریم نمیزاره. خودشو رئیس کرده. شوهرم هم همش پشتشه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
نمیدونم عزیزم من باشم میکنم چون خودم از حیاط و خونه کثیف بدم میاد

مرسی بابت راهنماییت گلم❤️😘

بخدا میگم کارگر بگیریم نمیزاره. خودشو رئیس کرده. شوهرم هم همش پشتشه

یعنی همسرت میگه اون خوب میکنه نمیشوره؟

برو تو هم به شوهر اون بگو اگه رن تو بویی از تمیزی نبرده ب توافق برسیم یه کارگربیاد چون من کارکر کسی نیستم

اگه زن تو عزیز خونته منم عزیزخونمم

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یعنی همسرت میگه اون خوب میکنه نمیشوره؟ برو تو هم به شوهر اون بگو اگه رن تو بویی از تمیزی نبرده ب تو ...

همسرم همیشه پشتشه میگه اون بزرگ‌تره 

اصلا مثل نوکرشون میمونه هرچی اونا بگن میگه چشم😡😡

منم نمیتونم مثل اون نوکر بقیه باشم

شما ک میخوای بشوری انگار چرا نظرخواهی میکنی

کی گفته میخوام بشورم خواستم راهنماییم کنن که بشورم یا نه؟

شما ک میخوای بشوری انگار چرا نظرخواهی میکنی

من بابت نظر ایشون تشکر کردم نگفتم که میشورم

کی گفته میخوام بشورم خواستم راهنماییم کنن که بشورم یا نه؟

من بهت میگم نشور حتی شده دعواتون بشه نشور

بگو من نوکر متولد نشدمو مثل نوکربزرگ نشدم

تایم ازدواجمم مادرم منو ب نوکری زن داداشت نداده 

من عروس خونه خودمم 

من بابت نظر ایشون تشکر کردم نگفتم که میشورم

ببخشیدپس من اشتباه فک کردم

بگو ب شوهرت کارگر بیاره نمیشوری تو

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
من بهت میگم نشور حتی شده دعواتون بشه نشور بگو من نوکر متولد نشدمو مثل نوکربزرگ نشدم تایم ازدواجمم ...

آره درست میگی شما. نمیشورم

والا به همه چیم حسودیش میشه. هرکاری من بکنم اونم میکنه 

ببخشیدپس من اشتباه فک کردم بگو ب شوهرت کارگر بیاره نمیشوری تو

خواهش عزیزم

جاری مسخره‌م میگه کارگر نمیخواد.  میگم من پولشو میدم میگه مسئله پولش نیست. خودش هم نمیشوره منم بدم میاد از کثیفی