2777
2789

خانوما

پرایمر.....کرم پودر...چی مارکی بخرم؟؟؟کرم پودر در حد ۳۰۰.۴۰۰ تومن باشه... یه چیز خوب میخام..پوستم چربه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت چربه ضد آفتاب مکی سان بخر کرمپودرو پرایمر داره

اخه یه چیز مجلسی میخام

کانسیلر چی بخرم

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
کرم پودر سوپر استی میبیلین  پرایمر مک هم خوبخ

قبمتاش چطوره

پرایمر مک خوبه

فک کنم خیلی گرون باشه

اخه یه چیز مجلسی میخام کانسیلر چی بخرم

این واسه مصرف روزانه خوبه آخه ضد آفتاب اس پی اف پنجاه درصد هم هست کانسلیر بلد نیستم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

پرایمر میبلین Baby skin قوی ترینه ولی باید اصلشو گیر بیاری

برای کرم پودر کاتریس و دوسه و ویکتوریا خوبن، تو بین ایرانیا مارک "اینلی" قویه ولی باید مدل High Cover شو پیدا کنی که من فقط توی ایرانمال دیدم 

من خودم از کرم پودر استفاده نمیکنم، از موس پوست استفاده میکنم که خیلی مات تر هست

مای خوبه .سوپراستی میبلین خوبه. هدی بیوتی خوبه .

قیمتاش چطوره؟؟

پرایمر میبلین Baby skin قوی ترینه ولی باید اصلشو گیر بیاری برای کرم پودر کاتریس و دوسه و ویکتوریا خ ...

چه شماره ای باید بگیرم؟؟؟پوستم گندمیه و چرب