2777
2789
عنوان

زیر چشم بچم زخمی کردم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 46 پست
شما احتمالا ازنظرروحی شرایط مناسبی ندارین...چون توحالت عادی کسی رفتارخشونت آمیزوعصبی نداره

دقیقا...

این روزا شوهرم همیشه با جاریمه یا نگاهش نیکنه یا باهاش حرف میزنه یا از سوراخ دیوارمون بهش نگاه میکنه دارم دیونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا وقتی بچه داری ، حتی نمیتونی با خیال راحت بمیری!😕

آره به خدا ، آدم وقتی مادر میشه دیگه تمام وقتش در اختیار اون بچه س برای خودش دیگه زندگی نمیکنه یه ساعت تنها نمیتونه باشه به خاطر همینم هست که مامانا چون استراحت کمی دارن نمی تونن خوب با بچه ام وقت بگذرونن دیگه بماند بقیه ی کارا و مشکلات زندگی 

میدونم بدترین مادر دنیام ولی بخدا فشار اومد روم... دستم بشکنه انشاالله

عزیزم درکت میکنم و دیگه بهش فکر نکن خدا میدونه تو چ شرایطی هستی فقط ازش بخاه ک بهت آرامش بده تا بتونی صبور تر بشی چون ن تو ن اون طفل معصومت هیچ گناهی ندارین 

منم پسرم 15ماهه بود ویار شدید دلشتم و سرم میزدم و تو سرم هم خواب آور میزدن ب اضافه اینکه خودمم ب شدددددددت خابالو شده بودم 

و واقعا بدجور روانم بهم میریخت و عصبی میشدم اما ی ثانیه ک فکر میکردم اخه این بچه چ درکی داره از اینکه من تو چ شرایطیم و ب این فکر میکردم ک جفت بچه هامم از خدا خاستم و اینا نخاستن ک آروم میشدم و صبوری میکردم ولی خیییییییییییلی روانم بهم ریخته بود و تا تنها میشدم بلند بلند گریه میکردم خداروشکر دبگه رسیدم ب آخرای بارداری 

فقط از خدا بخاه ک صبور بشی کمکت میکنه رحم میکنه

تو بهترررررررین مادر دنیایی برای نی نیت هیچکس نمیتونه جایه تورو براش بگیره و اونم توروخییییییلی دوسداره ک گیر میده بهت  و میخاد ک بهش توجه کنی بازی کنی شاد باشین خدا کمکت کنه عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

گناه داره الهی بمیرم توروخداخودت وکنترل کن ـ اون بچه به خواسته خودش به این دنیا نیمده پس درکش کن بچست بزارشیطونی کنه بچگی کنه بچه هاتا7سال اول پادشاهی میکنن بزارهرکارخواست بکنه حق نداری براخواب ظهرت بچه رابزنی

الهی اشکال نداره اعصابتو خورد نکن کاملا درکت میکنم چه حالی هستی کاریه که شده بهش محبت کن یادش بره

از دیروز تا الان هی براش چیزهایی که دوس داره میپزم و میخرم فقط دوس دارم منو ببخشه

دقیقا... این روزا شوهرم همیشه با جاریمه یا نگاهش نیکنه یا باهاش حرف میزنه یا از سوراخ دیوارمون بهش ...

خیلی متاسفم وناراحت شدم برات

من کاملادرکت میکنم

یه ادم فارع ازاینکه چه نسبتی با کی داره،اگه ازنطرروحی اوکی باشه هیچوقت خشونت باهیچکس بخرج نمیده

ولی امان ازوقتی که یه چیزی توذهن آدم بجرخه و آدموبریزه بهم...ادم باعزیزترین کسای زندگیش بدرفتاری میکنه

کاش یه کاری میکردی که ناراحتیتوسربچت خالی نکنی

اینکه گفتی شوهرت با جاریته یعنی چی 

همیشه بهش نگاه میکنه همیشه باهاش شوخی میکنه حواسش همش پیش جاریمه 

خونه برادشوهرم همسایمون میشن از سوراخ دیوارمون شوهرم به خونه برادرش نگاه میکنه جاریمو با تاپ و شلوار دید میزنه خیلییییی داغونم

استارتر اگه ناراحت نميشي چرا با وجود همچين شوهري باز بچه ميخواي؟ پدر خوبيه همسرت؟؟

پدر خوبیه نمیزاره بچم حسرت چیزی تو دلش بمونه 

اما شوهر خوبی نیست نمیتونم طلاق بگیرم مجبورم بسازم...

اخی😔 دلم سوخت

وای یادم اومد حالم بد شد 😑 بچشم کوچیکه ها 😑 از دو سالگی زدش تا الان ک ۴ و نیم سالشه .. ینی تا میره سمتش بچه دستاشو میگیره رو صورتش میگه توروخدا نزن 😭😭😭 وای ینی دیدم دلم خون شد 😭 ولی حرفیم نمیزنم چون بگم بمنم بی احترامی میکنه بدتر بحث میشه ولی دیگه خونش نرفتم . چون دلم خون میشه😑😑😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
گناه داره الهی بمیرم توروخداخودت وکنترل کن ـ اون بچه به خواسته خودش به این دنیا نیمده پس درکش کن بچس ...

کاملا حرفات راسته ولی نمیدونم چم شد یهویی دیونه شدم دیگه جلوی چشامو ندیدم

میدونم بدترین مادر دنیام ولی بخدا فشار اومد روم... دستم بشکنه انشاالله

نه نیستی عزیزم با توجه به بی محبتی هایی که از همسرت میبینی و چیزایی که دیدی ازش خیلی ام خوبی عزیزم