2777
2789
عنوان

زیر چشم بچم زخمی کردم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 46 پست

عزیزم سخته بارداری و یه بچه کوچیک هم داری اگه میتونی به کسی بگو چندروز بیاد پیشت نگهش داره استراحت کنی ولی اینو بدون اون کوچیکه و متوجه نمیشه یه وقت ناخودآگاه از نی نی کوچولوی توی دلت کینه به دل میگیره و رابطشون از اول خوب جلو نمیره چون فکر میکنه به خاطر اون باهاش بدرفتاری کردی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش نشستم اینقد گریه کردم و خودمو زدم اما دلم اروم نمیگیره

خودتو سرزنش نکن ازدستی ک نکردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره بخدا خیلی خستم کسی نمیاد یکم بچمو ازم بگیره یه لحظه استراحت کنم

میفهمم چی میگی ، شما مادری ، یک انسانی و نیاز داری استراحت کنی ولی خب بچه های کوچک درکی از این شرایط مادر ندارن

خداروشکر ک پشیمونی .. زن داداش روانی منکه با مشتی که انگشتر تو دستشه چنان میکوبه به صورت بچش که ببین ...

یا خدا 

بچه گناهی نداره فقط ما نمیتونیم به اعصابمون تسلط پیدا بکنیم 

بچه به خود مادر پناه میبره اگه کسی اذیتش کرد نه اینکه من بیام بچمو کتک بزنم مثل سگ پشیمونم