2777
2789
عنوان

شیر خوردن

104 بازدید | 9 پست

دوستان دختر من دوماه و بیست روزشه و شیرخشک میخوره. امروز اصلا شیر نخورد، خیلی کم خورد و انگار گرسنش نیست. از دیشب تا الان شاید ۲۰۰ میلی ، خودم بفکرم میرسه ببرم دکتر ولی فعلا نمیتونم چکار کنم کسی تجربه داره؟؟ 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

دستشویی کرده؟؟

اره پوشکش که خیسه یکبارم مدفوع کرده 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره پوشکش که خیسه یکبارم مدفوع کرده 

شاید سیره بعضی وقتا بچه ها اینطورین 

وااای الان خوبه یکسال به بعد باید برای غذا خوردن بزاری دنبالشون یعنی آدم دیوونه میشه 

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
شاید سیره بعضی وقتا بچه ها اینطورین  وااای الان خوبه یکسال به بعد باید برای غذا خوردن بزاری دن ...

نمیدونم همش نگران میشم. باید ببرم پیش دکتر یا خودش درست میشه؟؟ 

اگر دیدی نمیخوره ببر نگرانیت برطرف میشه  شیر خشک چی میدی؟؟

از همون اول ببلاک ۱ ، چندروز پیش دکتر بردم گفت همینو بده خوبه

خب خداروشکر رفلاکس نداره یا یبوست نگرفته یعنی شیرخشک بهش ساخته

بالا هم زیاد میاره نمیدونم حالا بخاطر چیه