artemisssi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 240 عنوان بچه های تجربی 75 بازدید | 8 پست بچه ها کتاب کار زیستتون چیه و روزی چقد براش وقت میزارین 1401/02/25 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مثلا_بیتام عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1236 عزیزم برای هرکسی متفاوته خب سوالت از ریشه اشتباهه قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
ftmdiamond عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 2968 اگه تا الان تست کار نکردی اول با خیلی سبز شروع کن قشنگ تست ها رو زدی مرور کردی بعد میکرو بعد نشرالگو یا آیکیو نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم
artemisssi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 240 عزیزم برای هرکسی متفاوته خب سوالت از ریشه اشتباهه فقط میخواستم بدونم بیشتر از چ کتابی استفاده میشه و میزان نتیجه گیرشون چقدر بوده لزوما ک نمیخوام منم اون کتابا رو استفاده کنم صرفا نظر شخصیشونو راجب کتابا بگن کافبه
مثلا_بیتام عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1236 فقط میخواستم بدونم بیشتر از چ کتابی استفاده میشه و میزان نتیجه گیرشون چقدر بوده لزوما ک نمیخوام منم ... همه کتابا مثل همن مهم خوندن و تسته:( گاج و خییلی سبز قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
artemisssi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 240 اگه تا الان تست کار نکردی اول با خیلی سبز شروع کن قشنگ تست ها رو زدی مرور کردی بعد میکرو ... درسنامه خوندن چرته واسه زیست الان مشاورم گفته میکرو بگیرخودم آی کیو دارم اما وقت گیره خیلی تموم نمیشه
ftmdiamond عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 2968 درسنامه خوندن چرته واسه زیست الان مشاورم گفته میکرو بگیر خودم آی کیو دارم اما وقت گیره خیلی ... برا مشاورت متاسفم واقعا مشاوری که میگه درس نامه خوندن فایده ای نداره زیاد بارش نیس بنظرم حداقل باید درس نامه خیلی سبز رو بخونی خیلی روون گفته بعد بری سراغ تست نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم
artemisssi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 240 برا مشاورت متاسفم واقعا مشاوری که میگه درس نامه خوندن فایده ای نداره زیاد بارش نیس بن ... رتبه برتر همه همینو میگن و زیست کتاب رو باید عالی خوند بعد با تست آموزشی یاد گرفت و نکته هارو استخراج کرد
ftmdiamond عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 2968 رتبه برتر همه همینو میگن و زیست کتاب رو باید عالی خوند بعد با تست آموزشی یاد گرفت و نکته هارو استخرا ... مشاور من رتبه ۲۰ کنکور بود میگف اول درسنامه بعد خود کتاب بعد تست وگرنه همین جوری بری سراغ تست فق وقتت هدر میره و هی باید پاسخ نامه بخونی یه پیش زمینه ای باید داشته باشی بعد بری تست یا ن؟! نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم