2777
2789

چجوری بعضی ها تاپیک میزنن اینقدر دقییییق میگن رحمم درد میکنه یا چند روز پیش یکی گفته تخمدانم درد میکنه یا طحالم فلان شده من خیییییلی هنر بکنم بگم زیر شکمم یا پهلوم😐 

برام همیشه سواله چجوری متوجه میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی ک از زیر گردن ب پایین و میگم دلم دردمیکنه😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میگم یه کمکیم به من بکنید

من چند وقته ستون فقراتم قسمت شمال نرسیده به مرکز پشت خونه اصغر آقا درد میکنه

چ کنم

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

سونوگرافی سیارن

یادش بخیر ی خانمی بود پیر بود به محض اینکه یکی میرفت اقدام روز بعد میگفت از حالت چشات از مدل راه رفتن حرف زدنت ، پلک زدنت و... باردار که هستی هیییییچ جنسیت بچه هم میگفت

😂😂😂😂😂

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
حتی دندونم درد بگیره نمیتونم بفهمم خودشه یا کناریش به سه چهار تاش اسپری میزنم🥲

😂😂😂😂😂چقد منی😂😂😂😂من ب خود دنون و لثه میزنم الان همه دندونام خراب شدن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....