2777
2789
عنوان

خدایی بعضی فیلم ها برای زیر 18 سال مناسب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 32 پست
من تا ۱۸ سالگی هیچی نمی فهمیدم 😑 الان باخودم می گم بعضی ها توی سن ۱۳ و ۱۴ سالگی این همه اطلاعات ...

شوهر دارن و بچه

توی همین سایت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گیر میدید به کودک همسری ۶۰ درصد دخترا تو اون سن تمایل به جنس مخالف دارن ی عده  ازدواج میکنن یه عده هم میرن تو پارک ها با پسرای هم سن و سال خودشون..‌....که کم ندیدیم 

یه عده هم که دیگه رد دادن 

خدایا شکرت 

من همی الانشم خودمو اماده پذیرش زندگی مشترک نمیبینم

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
شوهر دارن و بچه توی همین سایت

دخبر های دیگه چی گاهی می بینی یک دختر ۱۴ ساله از کلماتی استفاده می کنه که من واقعا خجالت می کشم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

فیلم کیو میگی چی شده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
دخبر های دیگه چی گاهی می بینی یک دختر ۱۴ ساله از کلماتی استفاده می کنه که من واقعا خجالت می کشم  ...

دقیقا شرم اوره

بخدا همش به تربیت خونوادگی بستگی داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دقیقا شرم اوره بخدا همش به تربیت خونوادگی بستگی داره

من دبیرستان می رفتم رشته تجربی برام همیشه سوال بود چه جوری دو تا سلول به هم برخورد می کنند🙈🙈

یک بار سر کلاس از معلمم پرسیدم کل کلاس رفت روی هوا از خنده 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من تا ۱۸ سالگی هیچی نمی فهمیدم 😑 الان باخودم می گم بعضی ها توی سن ۱۳ و ۱۴ سالگی این همه اطلاعات ...

متاسفانه حرف هایی که یک مادر با بچش میزنه خیلی تاثیر داره بعضی ها وقتی بچه تو جمع باشه همون حرف های رکیک زنونه رو میزنن بچم یاد میگیره

چرا گیر میدید به کودک همسری ۶۰ درصد دخترا تو اون سن تمایل به جنس مخالف دارن ی عده  ازدواج میکنن ...

خانم یعنی راه حل دوستی دختر و پسر شوهر کردن تو 13 سالگیه؟ شاید یکی خریت کرده بزرگ بشه جبرانش بکنه اما مهر طلاق بخوره تو زندگیت سختتره

خانم یعنی راه حل دوستی دختر و پسر شوهر کردن تو 13 سالگیه؟ شاید یکی خریت کرده بزرگ بشه جبرانش بکنه ام ...

خانم جان خیلی ها اینجا سن پایین ازدواج کردن 

و الان با این حرفا از زندگیشون سرد میشن

ما نباید با این حرفا آزارشون بدیم 

مهر طلاق تو زندگی خیلی ها میخوره ربطی به سن نداره

الان ۳۰ ساله ها جدا نمیشن 

آره بچگی میکنن ولی خودشون خواستن و ما نباید کاری کنیم به زندگیشون بی انگیزه بشن 

مخالف کودک همسری هستی جای دیگه مطرح کن

خدایا شکرت 
خانم جان خیلی ها اینجا سن پایین ازدواج کردن  و الان با این حرفا از زندگیشون سرد میشن ما نباید ...

اتفاقا مردمو باید آگاه کرد چون دلسرد میشه طرف نباید گفت ‌؟ شاید طرف اصلا خبر نداره چه ظلمی بهش شده 

اتفاقا سخت‌ترین بخش آزادی یه برده تو آمریکا زمان قدیم این بود که به طرف بقبولونن اصلا برده نیست