2777
2789
عنوان

می‌خوام بعد ۷ ماه کات آشتی کنم

127 بازدید | 5 پست

رابطه از طرف من تموم شد و در طول این ۷ ماه چند باری بهم پیام داد ولی چیز مهمی نگفت آخرین باری که پیام داد باهاش بدبرخورد کردم

الان که ب گذشته نگا میکنم میبینم بدون دلیل منطقی این کارو کردم و دوسش دارم نمی‌دونم چجور از دلش دربیارم کمک کنید لطفاً 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دلش در نمیاد هفت ماه چیز کمی نیست🙂

هنوز شمارمو داره 

تو اینستا استوریامو چک می‌کنه منم برا اونو سین کردم اومد فالوم کرد و ب استوریم ریپلای زد یعنی این کاراش بی منظور هست؟

من جاي اون باشم حالا دگ من راضي نميشم كه برگردين 

اونم بعد کات بی دلیل پیام میداد انگار ی پارازیت مینداخت می‌رفت دیگه چیزی نمی‌گفت 

اصلا تو کاراش موندم نمی‌دونم چیکار کنمم

هنوز شمارمو داره  تو اینستا استوریامو چک می‌کنه منم برا اونو سین کردم اومد فالوم کرد و ب استور ...

نمیدونم منم استوری کسی که عاشقش بودم بعد یکسال جدایی میبینم اونم میبینه ولی واقعا دیگه بهش حسی ندارم 

جدایی طولانی دلسردی میاره 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨