2777
2789
عنوان

چجوری غسل چهل کلید انجام بدم

12230 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

میشه لطفا اونایی که اطلاع دارن بگن برای غسل چهل کلید هر آیه رو یه بار بخونم یا به تعدادی که گفته شده ؟ مثلا از یک تا چهل یه بار از روی هرکدوم یا یه بار ایه یک دو بار ایه دو سه بار ایه سه و الی آخر

ممنون میشم راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نشنیدم میشه برام توضبح بدیممنونم

غسل حضرت فاطمه هستش برای بخت گشایی خیلی مجربه ولی من دقیق نمیدونم آیاتو چند بار بخونم

متن ایه تو نت هست و روز جمعه انجام میدن 

نشنیدم تا الان واسه چیه غسلش؟؟

انقد دعای مجربیه ک نگم برات.من ازشهرمون از ی سیده اب میگیرم دعای چهل کیلیدخونده توش .تو غذا بریز تو خونه بپاش رو خودت بپاش باهاش غسل کن ولی ابشو تولنگن باید بریزی و بعدشم پای ی درختی چیزی بریزی تمیز باشه.هرچی دعای بد باشه میشوره میبره چشم نظرارو ازت دور میکنه رزق وروزیتو زیادمیکنه مهرومحبت و کلا برای هرحاجتی عالیه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
عزیزم اینجوری نیس. بزنی توگوگل میاره برات

اره عشقم زدم متنو دیدم ولی جلوی هر ایه تعداد دفعات خوندنو زده مثلا اخرین ایه که چهلمی هستش رو باید چهل بار بگیم ولی من شک دارم که همه رو یک بار بخونم برای غسل یا به تعدادی که گفته شده

برای ثروت هم دعا بلدی

عزیزم برای رزق و روزی و برکت چله سوره ماعون بردار هرروز 41 بار باید خوند به مدت چهل روز ختم ها همه مجربن ولی به شرطی با اعتقاد بخونی شک کنی به نتیجه نمیرسی چون شک کار شیطانه